​Galaxy S9 telefono su dviem SIM kortelėm savininkai ​negalės išplėsti savo talpos

2018.01.29

Kaip ir kiekvienais metais, Samsung pristato savo flagmanų serijos variantą su dviem SIM kortelėm, tačiau Galaxy S8 pasirodymo pradžioje taip nebuvo, to sulaukė tik Galaxy S8+. Šiais metais viskas bus šiek tiek kitaip. Nors Galaxy S9 neturės tam tikrų ypatybių, kurias turės Galaxy S9+, turėti dvi SIM korteles visada yra pranašumas.

GALAXY S9 TURĖS HIBRIDINĖS SIM KORTELĖS DĖKLĄ, KURIS TURI NEIGIAMĄ PUSĘ – NAUDOJANTIS DVIEM SIM KORTELĖMIS, NEGALĖSITE IŠPLĖSTI SAVO TALPOS

Samsung produktų puslapyje buvo atskleistas Galaxy S9 modelio numeris, kuris yra SM-G960F/DS, "DS" reiškia dvigubos SIM variantą. Nors ir galėsite naudotis dviem SIM kortelėmis, negalėsite išplėsti savo talpos. Tai vadinama hibridinės SIM kortelės dėklu. Galite įdėti arba microSD kortelę su SIM kortele, arba dvi SIM korteles.
Tai bus šioks toks kompromisas, o tai gali reikšti, kad vartotojams teks pirkti didesnės talpos modelį, jeigu jie norės išnaudoti daugiau vidinės atminties. Sklido gandai, kad Samsung naujausi Galaxy S9 bei S9+ galės filmuoti 4K raiškos vaizdo įrašus, 60 kadrų per sekundę greičiu, taigi, jei naudosite šią funkciją, ji naudos žymiai daugiau telefono atminties.
 
 
Yra daug akivaizdžių priežasčių, kodėl geriau yra pirkti Galaxy S9+, kaip didesnis ekranas ar dviguba kamera. Taip pat manome, kad didesnysis Galaxy modelis bus parduodamas kelių talpos variantų, taigi, ateities vartotojams, norintiems geresnių techninės įrangos atnaujinimų, derėtų įsigyti Galaxy S9+.