„Samsung Galaxy Note 9” koncepcija yra pavyzdinė entuziastų svajonė, tiesa, su beribiu ekranu

2018.01.18

Netrukus pasirodys "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" ir jie turės kai kurių panašumų į "Galaxy Note 9'', taigi kelios koncepcijos gali pateikti savo individualius dizaino projektus, ir nurodyti kaip gali atrodyti būsimas įrenginys.

Naujausia "Galaxy Note 9" koncepcija atkreipia dėmesį į esminį dalyką: kaip gali atrodyti išmaniųjų telefonų pramonės ateitis. Nors, palyginus šią koncepciją su kitomis, yra keletas dalykų, kurie, mūsų nuomone, gali būti pakeisti kai bus pristatomas galutinis produktas.

Naujausia "Samsung Galaxy Note 9" koncepcija neparodo pirštų atspaudų jutiklio vietos galinėje telefono dalyje, galbūt ji bus įterpta ekrano apačioje

Matydami "Galaxy Note 9" koncepciją, kai ekrano rėmeliai tarsi ''ištirpsta'' mes pastebime dar vieną dalyką, tai, kad nėra parodyta jokio pirštų atspaudų skaitytuvo. Gali būti, kad dizaineris ''pamiršo'' pridėti šį mažą, bet labai svarbų įgyvendinimą, arba galbūt taip padaryti buvo tikslinga,  kad žiūrovai galėtų iš karto tikėti, jog "Galaxy Note 9" koncepcija yra – pirštų atspaudų jutiklis ekrane.

"Synpatycs" paskelbė pranešimą apie svarbų aparatinės įrangos pakeitimą būsimuose telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose. Esame įsitikinę, kad "Galaxy Note 9" bus pirmasis Pietų Korėjos technologijų gigantės pavyzdys, kuris turės įdiegtus naujus pokyčius. Kalbant apie likusias specifikacijas, mes norėtume nurodyti tai, kad jos dar gali keistis.   

Žiūrėdami į "Galaxy S9 +", mes nemanome, kad "Galaxy Note 9" turės horizontalią dvigubą kamerą. Vietoje to gali būti vertikalus dvigubas fotoaparatas su platesne diafragma, kas suteiks daugiau galimybių vartotojams. Ekrano dydis gali išlikti 6,3 colių, tačiau šį kartą tikimės didesnės baterijos talpos.

Pakeitimus galėsime pamatyti, kai "Samsung" oficialiai paskelbs "Galaxy Note 9"