Manoma, kad iPhone SE 2 palaikys belaidžio krovimo funkciją | Prietaisas gali kainuoti daugiau nei iPhone SE

2018.01.09

Sklido gandai, kad iPhone SE 2 bus pristatytas antroje metų pusėje. Prietaisas turės praeitos generacijos čipsetą, todėl to pakaks darbui atlikti, juolab, kad jis bus galingesnis už savo pirmtaką.

 Šiandien pasirodė paveiksliukas, atskleidžiantis, kad iPhone SE 2 palaikys belaidžio krovimo funkciją, o tai reiškia, kad ateityje pamatysime dizaino pakeitimą.



MANOMA, KAD IPHONE SE 2 TURĖS STIKLINĮ GALĄ BELAIDŽIO KROVIMO FUNKCIJAI, BET NETURĖS DVIGUBOS KAMEROS



Paveiksliukas, patalpintas Weibo svetainėje, parodo, kad stiklinis galas gali būti inkorporuotas iPhone SE 2 telefone. Taip pat paveiksliuke matyti, jog prietaisą bus galima įsigyti kelių spalvų. Stiklinis galas padės telefonui įgauti belaidžio krovimo funkciją, tačiau dar reikia sulaukti patvirtinimo iš Apple, ar šis modelis išlaikys ausinių lizdą.

Jeigu norite sužinoti prietaiso parametrus, sklinda kalbos, kad tai bus mažesnio ekrano iPhone 7 versija, todėl įrenginys gali turėti Apple A10 Fusion čipsetą, kuris turi du našumo ir du efektyvumo branduolius. Deja, priešingai negu A11 Bionic, tik du iš šių branduolių gali veikti vienu metu.



Taip pat manoma, kad telefonas turės 2GB RAM atminties bei 32GB/128GB vidinės atminties. Manome, kad iPhone SE 2 neturės dvigubos kameros, kadangi Apple galimai vėl taikosi prietaisą parduoti už mažesnę kainą, todėl kompanijai tektų atlikti kelis kompromisus.