Kaip atblokuoti telefono numerius „iPadOS“ / „iOS 13“ prietaisuose

2020.06.16

Šio gido pagalba sužinosite, kaip greitai galite atblokuoti telefono numerius „iPadOS“ / „iOS 13“ prietaisuose ir vėl sulaukti žinučių ar skambučių iš šių kontaktų.

Netyčia ką nors užblokavote „iPadOS“ / „iOS 13“ platformoje? Šie keli žingsniai padės jums atblokuoti užblokuotus telefono numerius.

Galbūt patekote į situaciją, kai jūsų pažįstamas jums nedavė ramybės ir iš pykčio jūs užblokavote jo numerį ir dabar norite jį atblokuoti, tačiau nežinote kaip. Šiandien paruošėme pamoką, kuri padės „iPadOS“ / „iOS 13“ vartotojams atblokuoti telefono numerius.

1. Eikite į telefono nustatymus.

2. Pasirinkite „Messages“.

3. Paspauskite „Blocked Contacts“.

4. Perbraukite į kairę tą kontaktą ar telefono numerį, kurį norite atblokuoti, ir spauskite „Unblock“.

Galite nustebti, kad užblokuotų kontaktų sąrašas yra kur kas platesnis negu tikėjotės. Dažnai vartotojai užblokuoja savo kontaktus visai netyčia, tačiau nepaisant to, ar kontaktas buvo užblokuotas per klaidą ar dėl kokios nors priežasties, visada tai galima ištaisyti.

Tokie patys žingsniai galioja ir „iPad“ vartotojams. O jeigu naudojate ir „iPhone“, ir „iPad“, pakanka kontaktą atblokuoti viename iš šių prietaisų ir jis bus atblokuotas abiejuose įrenginiuose. Užblokuoti kontaktai yra sinchronizuojami tarp „Apple“ prietaisų ir juos galite valdyti kada panorėję.