„Samsung“ bendradarbiaus su „SoFi“, kad pagamintų savo debeto kortelę – „Samsung Card“

2020.05.08

„Samsung Pay“ egzistuoja jau nuo 2015 metų. Nors tai ir nėra plačiausiai naudojama mobilioji mokėjimo sistema, tai vis tiek yra puiki paslauga, kurią vis dar naudoja dauguma „Samsung“ prietaisų. 

Viena šauniausių „Samsung Pay“ funkcijų yra saugaus magnetinio perdavimo palaikymas.

„Samsung“ švenčia paslaugos 5-erių metų sukaktį, todėl kompanija anonsavo, kad rinką papildys jų gamybos debeto kortelė. „Samsung“ bendradarbiaus su „SoFi“, o kortelės sulauksime jau šią vasarą.

„Samsung Card“ bus novatoriška debeto kortelė su pinigų valdymo platforma.

„Samsung“ nėra pirmoji kompanija, kuriai kilo tokia idėja. Jau kurį laiką egzistuoja „Apple Card“ ir netgi „Google“ seka šiuo pavyzdžiu. Pagrindinis skirtumas yra tas, kad „Samsung“ ir „Google“ pristatys debeto korteles, o „Apple“ kortelė yra kreditinė. „Samsung“ anonsavo savo debeto kortelės planus. Nors ir nebuvo atskleista daug detalių, tačiau kompanija pranešė, jog naujoji kortelė turės pinigų valdymo paskyrą, kuri bus vartotojų telefonuose. „Samsung“ pridės šią funkciją tam, kad žmonės galėtų geriau kontroliuoti savo finansus.

Kompanija su šia platforma dirba jau kelerius metus ir jie tiki, kad tai vartotojams padės geriau valdyti savo finansus ir pasiekti finansinius tikslus. „Samsung“ dirbo su skirtingomis finansų paslaugomis, kad „Samsung Pay“ dar labiau patobulėtų. Žinoma, „Samsung Card“ galima tiesiogiai lyginti su „Apple Card“, tačiau yra tam tikri smulkūs skirtumai. „Samsung Card“ taip pat nėra susieta su didelėmis bankininkystės paslaugomis, o „Apple“ dirba su „Goldman Sachs“.