„Facebook Messenger“ programėlė pasirodė „Windows“ ir „Mac“ platformose

2020.04.07

Pagaliau „Mac“ ir „Windows“ platformos sulaukė „Facebook Messenger“ programėlės. Tai vartotojams palengvins bendravimą su draugais ir šeimos nariais kompiuteryje.

 „Facebook Messenger“ jau galima atsisiųsti „Mac App Store“ bei „Windows Store“ platformose. Šauniausia tai, kad programėlėje yra įmontuotas tamsusis rėžimas – viena iš naujų funkcijų, kurią kompanija įdiegė kompiuteriams.

„Facebook Messenger“ jau galite atsisiųsti „Mac“ ir „Windows“ operacinėse sistemose.

„Facebook Messenger“ programėlė kompiuteriams buvo ruošiama jau ilgą laiką. Ją kompanija anonsavo 2019 metais. Tarp naujų funkcijų taip pat yra vaizdo konferencijų galimybė. Principas panašus kaip „Zoom“, tačiau „Facebook Messenger“ programėlėje į grupinį vaizdo skambutį gali prisijungti tik 8 nariai, o „Zoom“ konferencijose gali dalyvauti net iki 500 žmonių. Deja, negalima dalintis URL nuoroda, kuri leistų vartotojams lengvai prisijungti į vaizdo skambutį. Kompiuterinė „Messenger“ programėlė negali būti naudojama seminarams ar kitiems renginiams. Be viso to, programėlei taip pat trūksta ekrano vaizdo dalinimosi funkcijos, kuri tam tikrais atvejais pasitarnauja vartotojams.

Kadangi dėl koronaviruso pandemijos visiems yra patariama likti namie ir laikytis atokiau nuo kitų žmonių, vaizdo skambučių programėlės tampa svarbia priemone, norintiems išlaikyti ryšį su draugais ir šeimos nariais. Tikėtina, kad ateityje kompanija pridės daugiau funkcijų.