„Galaxy S10“ ir „Note 10“ serijų modeliai sulauks „Galaxy S20“ funkcijų

2020.03.27

Neseniai „Samsung“ pranešė, jog senesni kompanijos prietaisai sulauks „Galaxy S20“ funkcijų rinkinio.

 Jau yra žinoma, jog šios funkcijos pasieks „Galaxy S9“ ir senesnių serijų modelius. „S10“ ir „Note 10“ serijos modelių savininkai pirmieji galės išbandyti naująsias funkcijas.

Į naujų funkcijų rinkinį patenka patobulintas naktinis rėžimas, „Quick Share“, „Night Hyperlapse“, „Easy Share“ ir keletas kitų funkcijų. Atnaujinimas nėra didelis, tačiau vis vien smagu, kad „Samsung“ suteikia naujesnes funkcijas senesniems prietaisams.

„Galaxy S10“ ir „Note 10“ su balandžio mėnesio saugumo atnaujinimu sulauks ir „One UI 2.1“ atnaujinimo

Manoma, kad vartotojai taip pat sulauks galimybės filmuoti 4K raiškos 60 kadrų per sekundę vaizdo įrašus su priekine kamera. Kameros programėlėje taip pat turėtų atsirasti įvairūs filtrai. Galerijos programėlėje bus pridėtos skaidraus vaizdo ir greito apkarpymo funkcijos. Bus padidintas ir prietaiso saugumas.

Šio atnaujinimo sulauks „Galaxy S10e“, „S10“, „S10+“, „Galaxy Note 10“ bei „Galaxy Note 10+“ modeliai. Kol kas nėra aišku, ar jo sulauks ir „Galaxy S10 Lite“ su „Galaxy Note 10 Lite“. Kadangi tai nėra flagmanai, tikėtina, jog jie atnaujinimo nesulauks.

Atnaujinimo dydis siekia 1.5 GB ir šiuo metu yra prieinamas Vokietijoje bei Šveicarijoje. Atnaujinimas greitu metu turėtų pasiekti ir kitus vartotojus. Nustatymuose rankiniu būdu galite patikrinti, ar atnaujinimas jau pasiekė jūsų telefoną.

„Samsung“ atsidavimas senesniems prietaisams ir laiku pasirodantys atnaujinimai yra pagirtini, žinant, jog praeityje kompanija atidėliodavo atnaujinimus netgi savo flagmanams.