„iPhone 11“ atsijungia nuo LTE ryšio, naudojant dvi SIM korteles

2020.02.01

Tiek „iPhone 11“, tiek „iPhone 11 Pro“ ar „iPhone 11 Pro Max“ savininkams telefonas atsitiktinai atsijungia ir vėl prisijungia prie LTE ryšio, kai šie naudoja dvi SIM korteles.

Ar ir jūsų „iPhone 11“ modelis atsitiktinai atsijungia nuo LTE ryšio, naudojant dvi SIM korteles? Jūs nesate vieninteliai.

Nepaisant to, kad „iPhone 11“ serijos modeliai yra „Apple“ flagmanai, jie susiduria su tam tikromis problemomis. Pavyzdžiui, jeigu dažnai naudojatės „FaceTime“ programėle, galbūt jau pastebėjote, kad telefonas pokalbio metu atsijungia nuo „Wi-Fi“ ryšio ir prisijungia prie LTE. Panašu, kad atsirado dar viena problema, kuri atsiranda vartotojams, naudojantiems dvi SIM korteles.

„iPhone 11“ serijos modelių savininkai, kurie naudoja dvi SIM korteles, kuriam laikui padeda savo telefoną į šalį ir vėliau pastebi, jog neveikia internetas. Po kelių sekundžių visiškai dingsta LTE ryšys ir signalas, o dar po kelių sekundžių viskas grįžta į normalią padėtį.

Panašu, kad ne vienas vartotojas susidūrė su šia problema. Tiek vartotojai su fizinių SIM kortelių modeliais, tiek eSIM kortelių modelių savininkai susiduria su šiuo reiškiniu. Vartotojams nepadeda nei gamyklinių, nei tinklo parametrų atkūrimas.

Nežinia, ar „Apple“ mėgina išspręsti šią problemą. Stebėtina, kad po tiek laiko kompanija dar neužsiminė apie incidentą. Kad ir kokia būtų šios problemos priežastis, tikėtina, kad tam yra sprendimas, kadangi su tuo susidūrė ne vienas vartotojas