Pranešama, kad „Motorola“ gamina telefoną su rašikliu

2020.01.28

Joks nūdienų telefonas, išskyrus „Samsung Galaxy Note“ ir keletą kitų, nenaudoja rašiklio. Taip yra dėl to, nes gamintojams sunku atrasti daug jo panaudojimo būdų.

 Rašikliai buvo būtini tais laikais, kai egzistavo atsparūs liečiami ekranai. Dėl kažkokių priežasčių „Motorola“ nori į madą sugrąžinti rašiklius. Pranešama, kad kompanija gamina telefoną su šia funkcija.

Nėra žinoma daug informacijos apie naująjį „Motorola“ prietaisą be to, kad jis naudos rašiklį. Galima pastebėti, kad telefono ekrane bus įmontuota skylė kamerai. Ar tai bus visiškai naujos rūšies telefonų pradžia? Tai parodys tik laikas. Kadangi artėja „MWC“ paroda, greitu metu turėtume žinoti atsakymus į visus klausimus.

Šis prietaisas taip pat gali būti „Motorola“ atsakas į neseniai pasirodžiusį „Galaxy Note 10 Lite“. Telefonas su rašikliu ir flagmano parametrais už prieinamą kainą gali būti „Motorola“ sugrįžimo į rinką bilietas. Flagmanai, kurių kaina siekia apytiksliai 450€ šiuo metu yra labai populiarūs, todėl būtų logiška, jeigu „Motorola“ skirtų dėmesį šiam segmentui.

Galbūt tai bus kompanijos naujausias flagmanas, ko kompanija vengė pastaraisiais metais. Netgi „Moto Z“ modeliai vos atsilaikė prieš vienodos kainos vidutinio pajėgumo modelius, kurie pasižymėjo įspūdingesne technine įranga. „Motorola“ kadaise dominavo vidutinio pajėgumo prietaisų rinkoje su „Moto G“ serija. Vėliau kompaniją nukonkuravo tokie gamintojai kaip „Nokia“, „Xiaomi“, „Oppo“ ir kiti. „Motorola“ laimei, pasaulyje, ypač Indijoje ir Brazilijoje, vis dar egzistuoja entuziastų bendruomenės, kurios tiki kompanijos sėkme.