„Samsung“ mobiliųjų telefonų divizijos vadovas yra užtikrintas, kad lankstomų telefonų pardavimai pakils 2020 metais, nepaisant prasto „Galaxy Fold“ debiuto

2019.11.07

Nors „Galaxy Fold“ debiutas buvo problematiškas, panašu, kad dabar situacija yra geresnė. Pasirodė maišytų pranešimų.

 Vienuose rašoma, jog telefonas buvo išpirktas kai kuriose rinkose, o kiti tikina, kad „Samsung“ dar nepasiekė savo milijono metinių pardavimų tikslo. Bet kokiu atveju, viena yra aišku: Pietų Korėjos gigantai dar neketina pasiduoti su lankstomais telefonais. Tikimasi, kad 2020 metais „Samsung“ lankstomų telefonų pardavimų skaičius bus gana aukštas.

„Samsung“ lankstomų telefonų pardavimai gali nukentėti, jeigu kompanija ir toliau pardavinės trapius prietaisus už kosminę kainą.

„Samsung“ mobiliųjų telefonų divizijos vadovas DJ Koh reporteriams pareiškė, kad jis yra užtikrintas dėl kompanijos sėkmės 2020 metais. 

„Kitąmet mes ženkliai padidinsime lankstomų telefonų pardavimų skaičių. Esame užtikrinti, kad vartotojai kitais metais sulauks daugiau lankstomų telefonų,“ – teigė jis.

Kompanija pati nusistatė lankstomų telefonų pardavimų lūkesčius 2020 metams. Manoma, kad lankstomų prietaisų pardavimai kitąmet sieks 6 milijonus vienetų. Panašu, kad „Samsung“ nori mesti iššūkį šiems apskaičiavimams. Šis sprendimas buvo priimtas po pozityvių atsiliepimų apie „Galaxy Fold“. Priminsime, kad „Samsung“ turėjo iš naujo perdaryti savo pirmąjį lankstomą prietaisą. Nepaisant daugybės pakeitimų, patvarumo bandymai vis vien parodė, jog su telefonu reikia elgtis atsargiai.

Koh apie šiuos lankstomų telefonų pardavimų planus užsiminė metinio dirbtinio intelekto forumo metu. Anksčiau kompanija anonsavo per pusę perlenkiamą telefoną, o dabar atrodo, kad kompanija ruošia dar vieną modelį. Taip yra manoma dėl to, nes kompanijos atstovas pareiškė, kad vartotojai sulauks daugiau lankstomų prietaisų kitais metais, o tai reiškia, jog turėtume sulaukti daugiau negu vieno modelio.

Koh taip pat pranešė, kad daugiau detalių apie sekančio lankstomo telefono pristatymą sulauksime kai tam bus tinkamas metas. Nelabai aišku, ką jis tuo norėjo pasakyti. Aišku tik tai, kad kompanija nori, jog lankstomi įrenginiai būtų pripažinti rinkoje. Šiaip ar taip „Samsung“ yra viena iš trijų kompanijų, kurios pagamino lankstomą telefoną, o naujų modelių kūrimas padės būti vienu žingsniu priekyje prieš tokius konkurentus kaip „Apple“. Belieka laukti, kad sužinotume, ar lankstomi telefonai pritaps rinkoje.

Vis dėlto „Samsung“ neturėtų žvelgti pro pirštus į patvarumo problemas. Anksčiau pasirodžiusiuose pranešimuose buvo rašoma, kad nuo „Galaxy Fold“ ėmė kristi „Samsung“ logotipo raidės, o kiti vartotojai pranešė, kad vos po 24 valandų ant pagrindinio ekrano susiformavo maža dėmė.