„Galaxy Note 10“ išankstinių užsakymų skaičius Pietų Korėjoje peržengė 1 milijoną ir pagerino praeitų metų „Galaxy Note 9“ statistikas

2019.08.21

„Samsung“ naujausias flagmanas gali pasigirti sėkminga pradžia, bent jau kompanijos gimtinėje, Pietų Korėjoje. Remiantis paviešintais duomenimis, „Galaxy Note 10“ išankstinių užsakymų skaičius pranoko praeitų metų „Galaxy Note 9“ serijos statistikas.

 Jeigu bus išlaikytas toks pagreitis, Korėjos gigantai galės išsaugoti lyderių poziciją išmaniųjų telefonų rinkoje.

Prie „Note 10“ pradinės sėkmės prisidėjo Pietų Korėjos mobiliųjų ryšių operatoriai.

„Samsung“ pradėjo „Galaxy Note 10“ išankstinius užsakymus rugpjūčio 9 dieną. Jau buvo užsakyta daugiau nei 1.3 milijono vienetų. Šis skaičius yra dvigubai didesnis už „Galaxy Note 9“ išankstinių užsakymų kiekį. Šioje statistikoje buvo skaičiuojami visi „Galaxy Note 10“ modeliai. „The Korea Herald“ praneša, kad 256 GB „Galaxy Note 10 Plus“ švytinčios pašvaistės spalvos variantas buvo norimiausias modelis.

Žinoma, prie statistikos sėkmingumo prisideda ir faktas, kad Pietų Korėjoje šie telefonai parduodami už mažesnę kainą. Šalies didžiausi mobiliųjų ryšių operatoriai „KT“, „SK Telecom“ ir „LG Uplus“ atidėjo subsidijas nuo 280,000 iki 450,000 Korėjos vonų (~208-335€), priklausomai nuo pasirinkto plano.

Kai kurios „KT“ išparduotuvės subsidijavo telefoną net iki 700,000 Korėjos vonų (~520€). Tokia suma yra įspūdinga, kadangi pats telefonas kainuoja 1,100,000 Korėjos vonų (~817€). Vis dėlto Korėjos komunikacijų komisija to nepraleido pro akis ir pareiškė, kad tokia suma yra nelegali.

Kitose rinkose „Galaxy Note 10“ kaina yra didesnė. Anksčiau „Counterpart Research“ nustatė, kad „Note 10“ pardavimai smarkiai neviršys jo pirmtako pardavimų. Vis dėlto po tokios geros pradžios bus įdomu pamatyti, kaip bus iš tikrųjų.

„Galaxy Note 10“ serija rimtai konkuruos su pasirodysiančios „iPhone“ serijos telefonais, „OnePlus 7T“ serija bei „Pixel 4“, taigi, bus įdomu stebėti, kaip tarpusavyje konkuruos šie gamintojai.
 

Elektronikos remontas