„Xiaomi Mi 8“ sulaukė didesnės sėkmės už savo konkurentą „OnePlus 6“ – per mažiau nei tris savaites buvo parduota milijonas vienetų

2018.06.26

„Xiaomi“ dar kartą dominuoja „Android“ flagmanų rinkoje. Kompanija su „Mi 8“ pasiekė dar vieną laimėjimą – parduota milijonas vienetų per mažiau nei tris savaites. Šia informacija pasidalino kompanijos atstovas Donovan Sung, kuris pranešė, kad kompanija pardavė milijoną vienetų viso labo per 18 dienų.

Palyginimui, „OnePlus 6“ milijoną vienetų pardavė per 22 dienas.

„Mi 8“ serijoje yra trys telefonai: „Mi 8“, „Mi 8 SE“ ir „Mi 8 Explorer“. Šiuo metu galima įsigyti tik „Mi 8“ ir „Mi 8 SE“ ir tik tam tikrose rinkose, o „Explorer“ versija pasirodys liepos mėnesį.

Nauji „Xiaomi“ flagmanai, „Mi 8“ ir „Mi 8 SE“, buvo pristatyti praeitą mėnesį. Prietaisus nuo birželio 5 d. buvo galima įsigyti Kinijoje. Vėliau įrenginiai buvo parduodami ir Prancūzijoje bei Rusijoje. „Xiaomi“ mobiliųjų telefonų rinkodaros direktorius Xiao Zhiyuan patvirtino, kad „Mi 8“ pradės prekybą ir kitose šalyse.

Deja, nėra informacijos apie „Mi 8 SE“. Vis dėlto, atsižvelgiant į tai, kad tai yra pirmasis telefonas su „Snapdragon 710“ ir patrauklia kaina, panašu, kad jis puikiai pasirodytų rinkoje.

„Mi 8“ sulaukė daugiau populiarumo negu „OnePlus 6“. Pastarajam prireikė 22 dienų parduoti milijoną vienetų. „OnePlus 6“ taip pat buvo parduodamas įvairiose rinkose, o „Mi 8“ iš pradžių pasirodė tik Kinijoje, todėl šis pasiekimas dar įspūdingesnis.

„Xiaomi Mi 8“ turi 6.21 colio AMOLED ekraną su full HD+ rezoliucija. Jo ekrano ir korpuso santykis yra 83.8 procentai, o ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass 5“. Telefonas taip pat turi priekinę išpjovą, kuri talpina 3D veido atpažinimo technologiją. Tai pirmasis „Android“ flagmanas, talpinantis tokius komponentus. Antrasis yra „Find X“.

Kai „Mi 8“ pasirodys kitose valstybėse, „Xiaomi“ tikrai pajėgs su savo patrauklios kainos flagmanu pakeisti industriją.