„Galaxy Note 10“ serija pasiekė naują pardavimų rekordą, kuriam įtakos galėjo turėti pigesnysis modelis bei patobulintos funkcijos

2019.09.17

Galbūt dėl aukštesnės kainos buvo galima manyti, kad „Galaxy Note 10“ serijos telefonai nesulauks tokio didelio populiarumo, kokio norėtų „Samsung“.

 Vis dėlto remiantis naujausia informacija iš kompanijos, tiek „Galaxy Note 10“, tiek „Galaxy Note 10 Plus“ sumušė naują rekordą.

Per 25 dienas buvo parduotas 1 milijonas „Galaxy Note 10“ ir „Galaxy Note 10 Plus“ vienetų.

Remiantis naujausiu „Yonhap“ pranešimu, „Samsung“ po 25 dienų nuo „Galaxy Note 10“ ir „Galaxy Note 10 Plus“ išleidimo peržengė 1 milijono pardavimų ribą. „Samsung“ netgi tikina, kad „Galaxy Note 10“ serijos pasirodymas pirmą mėnesį buvo sėkmingiausias iš visų „Galaxy S“ ir „Galaxy Note“ serijų telefonų. Per šį laikotarpį naujoji serija daugiau nei dvigubai pranoko savo pirmtako „Galaxy Note 9“ pardavimus.

Ankstesnio rekordo savininkas buvo 2017 metų flagmanas „Galaxy S8“. Pirmasis milijonas šio prietaiso parduotų vienetų buvo pasiektas per 37 dienas nuo pasirodymo. Antrą vietą užėmė „Galaxy S2“, o trečiąją – „Galaxy S10“. Nepaisant didelės „Galaxy Note 10“ ir „Galaxy Note 10 Plus“ kainos, jie sugebėjo pagerinti pardavimų rekordą, kuris anksčiau priklausė pigesniam modeliui.

Pranešime rašoma, kad reguliarų „Galaxy Note 10“ variantą pasirinko 37% pirkusiųjų, o „Galaxy Note 10 Plus“ nusipirko net 63% pirkusiųjų vartotojų. Pamačius tokius skaičius, kyla abejonių, ar „Samsung“ kitais metais tikrai norės sujungti „Galaxy S“ ir „Galaxy Note“ į vieną seriją.