ASUS pagerins GeForce GTX 1080 vaizdo plokštę su 11 Gbps atmintimi, GTX 1060 OC Edition

2017.03.31

Kai Nvidia pristatė savo naujausią vaizdo plokštę GeForce GTX 1080 Ti, kompanija taip pat paminėjo, kad GTX 1080 ir GTX 1060 sulauks atnaujinimų, kurie paspartins atmintį – 11 Gbps GTX 1080, o GTX 1060 9 Gbps. ASUS formaliai pranešė, kad apsiims abiem OC Edition įrenginiais. ASUS GTX 1060 OC Edition palaikys 6 GB, kaip ir dauguma originalių vaizdo plokščių, tačiau sparta bus 9 Gbps (Originalios plokštės greitis buvo 8 Gbps). Prietaisas turės du didelius fenus ir daugybę šiluminių vamzdelių, kad plokštė išliktų kuo vėsesnė. 

GTX 1080 OC Edition turės šiek tiek smagesnių pagerinimų, kadangi priklausys STRIX serijai ir galės didžiuotis dideliu aušintuvu su trim fenais.

Nvidia Founders Edition aušintuvai yra žinomi dėl labai puikių vėsinimo galimybių, taigi ši vaizdo plokštė pagerins aušinimą visuose frontuose. STRIX serija taip pat turės ASUS AURA spalvų sistemą, kuri leis papuošti estetiką su gražiais RGB LED‘ais. Dėl AURA Sync galimybių, jūs galėsite sinchronizuoti spalvų schemą tarp šios vaizdo plokštės ir bet kokio kito AURA produkto. ASUS nepranešė kada pasirodys šie du gaminiai, tačiau manome, kad išleidimo data bus labai greitai. Deja, taip pat neturime ir informacijos apie produktų kainas.