„Galaxy S9” ir „Galaxy S9 +” prieš „Galaxy S8” ir „Galaxy S8 +”. Jų baterijų veikimo palyginimas

2018.02.28

 

"Samsung" nesivargino dėl "Galaxy S9" ir "Galaxy S9 +" akumuliatorių, tačiau tai nereiškia, kad naujausieji flagmanai turės lygiai tiek pat laiko veikiančias baterijas, kaip ir jų pirmtakai "Galaxy S8" ir "Galaxy S8 +".Nutekėjusi ekrano vaizdo kopijos nuotrauka ir joje užfiksuota informacija teigia, kad abu naujieji prietaisai gali pagerinti baterijų veikimą įvairiose situacijose, nepaisant to, kad jie turi tokius pat 3000 mAh ir 3500 mAh talpos akumuliatorius.

Kai kuriose žiniasklaidos priemonėse pasirode informacija, kad tiek "Galaxy S9", tiek "Galaxy S9 +" užtikrina tokį patį baterijos veikimą kaip ir jų pirmtakai

Padaryta ekrano vaizdo nuotrauka (anglų k. ''screenshot'') iš kinų BLOG'O tinklaraščio ''Weibo'' atskleidžia, kad "Galaxy S9" arba "Galaxy S9 +" akumuliatoriaus veikimas priklauso nuo to, ką konkrečiu laiku mes veikiame su įrenginiu. Kad būtų teisinga, galime jums pranešti, kad įdiegiant į naujus įrenginius "Exynos 9810" arba "Snapdragon 845" lyginant su "Exynos 8895" arba "Snapdragon 835", realiai juntami pagerėjimai gali būti mažesni, nei mes tikėjomės, tačiau jie vis dėlto yra.

Žinoma, "Samsung" nesiruošia parduodant įrenginiį akcentuoti baterijos naudojimo laiką, kaip pagrindinį telefonų privalumą, bet yra tam tikrų sričių, kuriose  technologijų gigantas yra stiprus ir tuom gali didžiuotis.

Pateiksime jums duomenis kiek laiko kiekvienas iš įrenginių veikia vienose ar kitose naudojimosi situacijose.

 

Galaxy S8

Galaxy S9

MP3 grotuvas (AOD įjungtas)

Iki 44 valandų

Iki 48 valandų

MP3 grotuvas (AOD išjungtas)

Iki 67 valandų

Iki 80 valandų

Video grotuvas

Iki 16 valandų

Iki 16 valandų

Kalbėjimo laikas

Iki 20 valandų

Iki 22 valandų

Interneto naudojimas (Wi-Fi)

Iki 14 valandų

Iki 14 valandų

Interneto naudojimas (3G)

Iki 11 valandų

Iki 11 valandų

Interneto naudojimas (LTE)

Iki 12 valandų

Iki 12 valandų

 

 

Galaxy S8+

Galaxy S9+

MP3 grotuvas (AOD įjungtas)

Iki 50 valandų

Iki 54 valandų

MP3 grotuvas (AOD išjungtas)

Iki 78 valandų

Iki 94 valandų

Video grotuvas

Iki 18 valandų

Iki 18 valandų

Kalbėjimo laikas

Iki 24 valandų

Iki 25 valandų

Interneto naudojimas (Wi-Fi)

Iki 15 valandų

Iki 15 valandų

Interneto naudojimas (3G)

Iki 13 valandų

Iki 13 valandų

Interneto naudojimas (LTE)

Iki 15 valandų

Iki 15 valandų


Įvairios veiklos metu jūs pastebėsite, kad daugeliu atveju abu telefonai turi tokį patį baterijos veikimo laiką kaip ir jų pirmtakai, taigi galima teigti, kad visi keturi išmanieji telefonai turi tokius pačius akumuliatoriaus pajėgumus. Mažesnio ekrano modeliai veikia šiek tiek trumpiau, o ''S+'' išmanieji, turintys didesnius ekranus ir talpesnius akumuliatorius veikia tik šiek tiek ilgiau, iš to ir  pasiekiame išvada , kad atsižvelgiant i ekranų dydį, jie visi turi maždaug vienodą laiką veikiančias baterijas.

Galbūt šie skaičiai galėjo būti geresni, jei "Samsung" į savo naujausias telefonus būtų įtraukusi didesnės talpos baterijas.