„HP Envy x2 Hybrid” turi galingesnę „Intel” procesoriaus versiją

2018.01.09

Po nešiojamo kompiuterio "HP Envy x2" su "Snapdragon 835" procesoriumi pristatymo, pasirodė dar vienas kompiuterio variantas. Naujausias "tech" kompanijos "hibridas" turi naujausią "Intel" procesoriaus versiją, kuri suteikia jam dar daugiau galimybių.

"HP Envy x2" turi papildomą "LTE" modemą, bet ''nepalaiko'' "Intel" 8 kartos procesoriaus

Gaila, kad "HP Envy x2" negalėjo naudoti 8-os kartos procesoriaus, tačiau norint iš jo išgauti daugiau galimybių, negu su "Snapdragon 835", jame įdiegtas "2-in-1" ''Kaby Lake'' procesorius. Akivaizdu, kad vėliau apie įrenginį bus pateikta daugiau informacijos. Panašu, kad ''hibridas'', kuris sveria 1,65 svaro yra šiek tiek sunkesnis už "Snapdragon 835" ekvivalentą, sveriantį 1,54 svaro, skirtą mobiliajam įrenginiui.

Jis taip pat neturi ventiliatoriaus, todėl, kai dirbsite, jis nepradės ūžti. Įrenginys turės 13 megapikselių galinę kamerą ir 5 megapikselių priekinę kamerą. Jis taip pat turi HP skaitmeninį rašiklį. Bendrovė teigia, kad pakrauta baterija galės ''laikyti'' iki 15 valandų.
HP nepatvirtino, kokiame rėžime ir ką veikiant "Envy x2" turėtų išlaikyti šį baterijos veikimą, tačiau gamintojas taip pat teigia, kad galėsite kompiuterį įkrauti iki 90 procentų tik per 90 minučių. 

Ekrano dydis yra 12,3 colio ir nėra didelių skirtumų tarp galingesnės versijos ir "Snapdragon 835" varianto. Nėra pateikta informacijos apie kainas, tačiau mes labai tikimės, kad "HP" galės pateikti ir kompiuterį su 8-os kartos procesoriumi, o vartotojai galės panaudoti daugiau kompiuterio privalumų bei išlaikyti įrenginį įjungtą kuo ilgesnį laikotarpį.