Agentūra praneša: ”Samsung Galaxy S9” ir „Galaxy S9 +” gaus FCC sertifikatą

2017.12.31

Šaltą žiemą norime jums pristatyti šiltą naujieną : "Samsung" "Galaxy S9" ir "S9 +" išmaniuosius įrenginius. Apie šiuos išmaniuosius dabar yra reguliariai diskutuojama ir vis papildomai gaunama naujos informacijos.Žinodami naujienas, galėsime geriau suprasti, ko tikėtis iš Korėjos technologijų giganto kitais metais. Naujienos nėra susijusios su didesniais šio įrenginio pokyčiais. 

Telefone turėtume rasti lustų rinkinį ''Exynos 9810''."Apple" šiais metais padarė didelę pažangą įdiegdama "A11". Dabar "Samsung" pasirengusi duoti atsaką. Šiandien "Galaxy S9" ir "S9 +" siekia  FCC sertifikato.

Internetu mes nuolat bendraujame ir gauname informaciją. Viskas, ko reikia, yra pasiekiama keletu klaviatūros mygtukų paspaudimu ir… tuomett turime prieigą prie viso pasaulio žinių! Žinoma, internete mes randame ir begalę  fiktyvios informacijos. Tinkamos informacijos atsirinkimas reikalauja daug įgūdžių ir patirties, bei užima daug laiko. Viena iš patikimesnių informacijų būna tada, kai ji pasirodo netrukus po naujienų atsiradimo.

Tas pats yra ir šiuo metu galiojančio "Galaxy S9 / S9 + '' FCC sertifikavimo atveju. "Samsung" "G960F" ir "G965F"  praėjo per agentūros sistemas. Tai reiškia ,kad atitinkamai "Galaxy S9" gaus ''G960F'' o "S9 +" modelis- ''G965F''. Tačiau šis sertifikatas nesuteikia jokių techninių detalių, tačiau gauti patvirtinimą iš oficialių šaltinių visada yra smagu.  FCC sertifikavimas reiškia, kad "Samsung" netrukus pradės savo naują 2018 m.telefonų leidimą.

Svarbu tai, kad  išmaniųjų telefonų modeliai gauna tarptautinius sertifikatus. Duomenų bazėje nėra jokios informacijos apie įrenginių siuntas į JAV ar kitus regionus. "Samsung" "Galaxy S9" turės 5.8 ekraną, o "Galaxy S9 +" atitinkamai – 6,2 colio ekraną. Abu įrenginiai turės dvigubas fotokameras. 
Be to, telefonai turės didesnį ekrano ir korpuso santykį. "Samsung" dar labiau sumažins "S9" serijos kraštines. Įrenginiai su "Exynos 9810" lustų rinkiniu bus skirti ne JAV rinkai,  o su "Snapdragon 845"- bus skirta  JAV .Žadama, kad "S9" turės 4GB RAM, o "S9 +" – 6 GB atminties.