Galaxy S9 gali pralenkti ekrano-korpuso santykį lyginant su Galaxy S8

2017.11.27

Galaxy S8 "begalinis ekranas" turėtų dar labiau pagerėti pasirodžius Galaxy S9. Papildomai prie galingos techninės įrangos, kurios sulauksime su naujuoju telefonu, tikimės sulaukti ir išvaizdesnio dizaino. Remiantis naujausiais gandais, Galaxy S9 sumažins plonus rėmelius ir pralenks savo pirmtaką.

Jeigu yra toks dalykas, kurį telefonų gamintojai išugdė 2017 metais, tai yra kuo didesnis rėmelių mažinimas. Ganduose pranešama, kad Galaxy S9 turės 89-90 procentų ekrano-korpuso santykį. Kaip bebūtų, kadangi tikimasi, kad Galaxy S9 ekrano dydis bus 5.8 colių, prietaisas turėtų užimti mažesnį plotą negu jo pirmtakas.



Tuo pačiu, Samsung mano, kad jie sumažino rėmelius didindami ekraną įstrižai, kad vartotojai pajaustų mažą, bet lengvai aptinkamą ekrano ploto padidėjimą. Tai padės Galaxy S9 išlaikyti tokį patį plotą, kaip ir Galaxy S8 ir suteikti daugiau vietos ekranui.



Viską apmąsčius, jei Galaxy S9 išlaikys panašų dydį kaip Galaxy S8+, tai taip pat reikš, jog Samsung gali inkorporuoti didesnę bateriją. Kartu su pagerėjusia technine įranga, Samsung taip pat turėtų siekti pagerinti bateriją.