Tikėtina, kad 2020 metų „AirPods Pro“ ausinių pristatymas bus atidėtas bent iki antrosios 2020 metų pusės

2020.04.22

Anksčiau buvo pranešta, jog „Apple“ naująsias 2020 metų „AirPods Pro“ ausines išleis kitą mėnesį.

 Vis dėlto naujausiame „DigiTimes“ pranešime rašoma, kad ausinių pristatymas bus atidėtas bent iki antrosios metų pusės. Pranešimas paremtas informacija gauta iš tiekėjų grandinės.

2020 metų „AirPods Pro“ pasirodymas gali įvykti antroje metų pusėje arba vėliau.

Praeitą mėnesį „DigiTimes“ pranešė, jog „Apple“ pradės pigesnių „AirPods Pro“ ausinių produkciją tarp pirmo ir antro metų ketvirčių. Vis dėlto natūralu, kad belaidžių ausinių produkcija gali sutrikti dėl dabartinės pasaulinės sveikatos krizės. Pranešime rašoma, kad „Apple“ turėtų nukelti naujųjų „AirPods Pro“ ausinių pristatymą iki antrosios 2020 metų pusės ar netgi iki 2021 metų. Tokią informaciją paskleidė kompanijos tiekėjai.

Šio mėnesio pradžioje „YouTube“ turinio kūrėjas Job Prosser pareiškė, jog „Apple“ rugsėjo arba spalio mėnesį išleis naujas „AirPods X“ ausines. Tariamas 2020 metų „AirPods“ dizainas bus panašus į „Beats“ ausinių dizainą, kuris yra labiau pritaikytas bėgiojantiems ir sportuojantiems. Jon Prosser taip pat patikino, kad „AirPods X“ ausinės yra tos pačios apie kurias praneša „DigiTimes“.

Gandai apie „AirPods X“ pradėjo cirkuliuoti po to, kai socialinio tinklo „Twitter“ vartotojas l0vetodream pasidalino detalėmis apie šias ausines. Vis dėlto detalės yra varganos ir šiuo metu nėra daug informacijos apie belaides ausines. Oficialaus pranešimo apie pasirodymą taip pat kol kas nėra.