Kaip „AirPods“ ar „Powerbeats Pro“ ausines naudoti kaip klausos aparatą

2020.01.18

„AirPods“ ir „Powerbeats Pro“ ausinės gali būti naudojamos kaip klausos aparatai.


„AirPods Pro“ pasiekia visiškai naują triukšmo slopinimo lygmenį. Jums tereikia paspausti bet kurios pusės „AirPods“ ausinės kotelį ir jumis apsups tyla. Naujo permatomumo rėžimo dėka, paspaudus kotelį dar kartą, pašaliniai garsai ir vėl jumis pasieks. Tačiau ką daryti, jeigu norite pastiprinti girdimus garsus? Kitaip tariant, ką daryti, jeigu norite „AirPods“ naudoti kaip klausos aparatą? Tai yra įmanoma „Live Listen“ funkcijos pagalba.

Jeigu norite, kad veiktų „Live Listen“ funkcija, jūsų operacinės sistemos versija turi būti bent „iOS 12“. Šis metodas veikia su visais „AirPods“ modeliais, įskaitant ir „Powerbeats Pro“.

1. Nueikite į savo „iPhone“ nustatymus.

2. Pasirinkite „Control Center“ > „Customize Controls“.

3. Pasirinkite skyrelį „More Controls“.

4. Paspauskite pliuso ikoną, esančią šalia „Hearing“ pasirinkimo.

5. Atsidarykite valdymo centrą, braukdami telefono ekraną iš apačios į viršų arba iš viršutinio dešinio ekrano kampo (priklausomai nuo telefono modelio).

6. Paspauskite ant „Hearing“ ikonos valdymo centre.

7. Pasirinkite „Live Listen“. Nuo šiol garsai, kuriuos girdite, bus pastiprinti. Tai išgaunama, panaudojant telefono mikrofoną.

8. Kad išjungtumėte funkciją, dar kartą paspauskite „Live Listen“.

„AirPods Pro“ savininkams rekomenduojama šią funkciją naudoti kartu su permatomumo rėžimu, kad juos pasiektų kuo daugiau pašalinių garsų. Nors tai yra puiki funkcija, deja, nėra jokio būdo patiems pasirinkti garso stiprumo lygio.