Pranešama, kad „Galaxy Fold 2“ kainuos mažiau nei 1000€

2019.12.04

Internete pasirodė pakankamai įrodymų, kurie patvirtina „Galaxy Fold 2“ egzistenciją. Remiantis pasirodžiusiais gandais, telefonas turės visiškai naują dizainą ir naudos rašiklį.

 Nors originalaus „Galaxy Fold“ kaina buvo per didelė, „Samsung“ planas ir nebuvo parduoti daug šio modelio vienetų. Remiantis „The Korea Herald“ pranešimu, „Galaxy Fold 2“ turėtų kainuoti ženkliai mažiau už jo pirmtaką.

„Galaxy Fold 2“ kainuos apytiksliai 760€.

Pranešime rašoma, jog sekantis „Samsung“ lankstomas telefonas apytiksliai kainuos 760€, o kompanija tikisi parduoti bent šešis milijonus vienetų. Toks tikslas yra gana realus, kadangi „Samsung“ sugebėjo parduoti 500,000 brangiojo „Galaxy Fold“ vienetų.

Su tokia kaina „Galaxy Fold 2“ būtų pigesnis negu dauguma flagmanų, kurių kainos šiais laikais neretai siekia 900€. Bus įdomu pamatyti, kokią techninę įrangą naudos tiek kainuojantis lankstomas telefonas. Detalių apie įrenginio vidinius komponentus nėra, kadangi „Samsung“ sėkmingai pavyko nuslėpti šią informaciją.

Pranešama, kad „Galaxy Fold 2“ bus pristatytas 2020 metų rugpjūčio mėnesį. Taigi, prietaiso pristatymo data bus tarp „Galaxy S11“ ir „Note 11“ serijų pasirodymo. Tokia lankstomo telefono kaina atrodo gana patraukliai, todėl „Samsung“ rizikuoja pakenkti savo „Galaxy S11“ ir „Note 11“ serijų pardavimams.

Bus įdomu pamatyti, ar priimti kompromisai pateisins prietaiso kainą. Galbūt telefonas nepasižymės flagmano technine įranga ir „Samsung“ jame įmontuos vidutinio pajėgumo „Exynos“ arba „Snapdragon“ čipsetus. Kad ir kaip bebūtų, vartotojai tikisi, kad kompanija nekartos tokių pat klaidų, kurias atliko su originaliuoju „Galaxy Fold“. Dauguma vartotojų susidomės prietaisu vien dėl jo kainos, todėl „Samsung“ tikrai nori išvengti dar vienos stambaus masto nesėkmės.