Ankstyvieji „Galaxy S11“ brėžiniai parodo, kad „Samsung“ seks kitų kompanijų pavyzdžiu ir naudos didžiulę stačiakampio formos kamerą

2019.11.22

Pirmoji „Galaxy S11“ brėžinių partija įrodo, kad „Samsung“ galimai seks „Apple“ bei „Google“ tendencijas ir telefono gale naudos didžiulį stačiakampio formos kameros modulį. Brėžiniais pasidalino žymus techninės įrangos viešintojas OnLeaks.

Tai nėra oficialios „Samsung“ nuotraukos, šiuos brėžinius sukūrė OnLeaks, remdamasis dabartiniais žinomais gandais ir informacija apie naujausią „Samsung“ flagmaną. OnLeaks turi gerą reputaciją. Jis tiksliai atkūrė „Galaxy Note 10“, „iPhone 11“, „OnePlus 7T Pro“ ir kitų telefonų brėžinius kelis mėnesius prieš jų oficialų pristatymą. Taigi, net jeigu „Galaxy S11“ neatrodys identiškai kaip pavaizduota brėžiniuose, yra nemaža tikimybė, kad galutinis variantas bus labai panašus.

OnLeaks brėžiniuose pavaizduoto telefono priekis yra panašus į „Note 10“. Jo ekranas beveik neturi rėmelių, o centre yra įmontuota išpjova priekinei kamerai. Įdomesnė situacija su prietaiso galu, kur yra įmontuoti penki kameros objektyvai, iš kurių vienas turėtų būti 108 megapikselių jutiklis.

Taip pat manoma, kad 2020 metų modeliai naudos „Qualcomm Snapdragon 865“ čipsetą ir 120 Hz atnaujinimo dažnio ekraną.

Žinant tai, kad „Samsung“ mėgsta pristatyti „S“ serijos telefonus vasario mėnesį, naujienos apie „S11“ techninę įrangą turėtų įgauti dar didesnį pagreitį.