„Galaxy Fold 2“ galimai bus pristatytas 2020 metų balandžio mėnesį, neilgai trukus po „Galaxy S11“ pristatymo

2019.11.10

 

Panašu, kad pakartotinis „Samsung Galaxy Fold“ pristatymas buvo sėkmingesnis negu jo debiutas. Kompanija yra patenkinta atsiliepimais ir jau ruošiasi „Galaxy Fold 2“ pristatymui.

 Pietų Korėjos gigantai anksčiau anonsavo per pusę perlenkiamo telefono dizainą.

„Samsung Galaxy Fold 2“ sulauks tam tikrų dizaino pakeitimų.  

Remiantis „ETNews“ pranešimu, „Galaxy Fold 2“ turi permatomo poliimido sluoksnį ekrano apsaugojimui. Pranešama, kad „Samsung“ tariasi su „DOWOO INSYS“ dėl itin plono stiklo tiekimo pasirodysiantiems lankstomiems telefonams. Priešingai negu plastikinis poliimido viršelis, itin plonas stiklas bus atsparesnis įbrėžimams. Taigi, jei kompanija pasirinks šį variantą, vartotojai nebus apkrauti „Galaxy Fold 2“ atsargaus naudojimo instrukcijomis.

Tikimasi, kad oficiali „Galaxy Fold 2“ pristatymo data bus atskleista pirmajame 2020 metų ketvirtyje. Taip pat manoma, kad kompanija kitąmet išleis du lankstomus telefonus, o tai reiškia, kad „Galaxy Fold 2“ bus pristatytas pirmoje 2020 metų pusėje. Vis dėlto tiekėjai gali pareikalauti daugiau laiko itin plono stiklo technologijos tobulinimui, todėl sekantis kompanijos lankstomas telefonas gali vis dar naudoti plastikinį poliimidą.

Netgi jei bus susitvarkyta su gamybos problemomis, itin plono stiklo technologija yra gana brangi, todėl „Galaxy Fold 2“ kaina turėtų siekti bent 1500€. Dėl šios priežasties logiškesnis sprendimas būtų palaukti, kol itin plono stiklo kaina sumažės, priešingu atveju tai turės įtakos naujojo telefono kainai. Po „Galaxy Fold 2“ pristatymo kompanija galėtų ir vėl tyrinėti patobulintus itin plono stiklo variantus ir užsakyti juos trečiajam lankstomam telefonui.

„Samsung“ nusistatė gana ambicingus pardavimų tikslus kitiems metams. Kompanija planuoja parduoti 6 milijonus lankstomų telefonų vienetų. Tvirtesnis prietaisas už mažesnę kainą tikrai galėtų padėti „Samsung“ pasiekti savo tikslą, tačiau dar prireiks laiko, kol vartotojai nuspręs naudoti lankstomus telefonus kaip kasdienius prietaisus.