Pranešama, kad „AirPods Pro“ turės kelis spalvų variantus, kad derintųsi prie „iPhone 11“ serijos

2019.10.28

Anksčiau buvo pranešama, kad „Apple“ ruošia aukštesnės kokybės „AirPods“ ausinių versiją, kuri vadinsis „AirPods Pro“.

 Tikimasi, kad pasirodysiantis produktas galės pasiūlyti daugybę funkcijų, tačiau visos šios gėrybės taip pat padidins ir ausinių kainą. Naujame pranešime rašoma, kad pasirodysiančios „Apple“ belaidės ausinės turės kelis spalvų variantus.

Skirtingų spalvų „AirPods Pro“ derinsis prie „iPhone 11“ serijos telefonų.

Naujame „Economic News Daily“ pranešime rašoma, kad „Apple“ planuoja išleisti aštuonis skirtingų spalvų „AirPods Pro“ variantus. Nors aštuoni skirtingų spalvų variantai suteiktų didelę pasirinkimo laisvę, manoma, kad kompanija sumąstė tokią idėją tam, kad „iPhone 11“, „iPhone 11 Pro“ bei „iPhone 11 Pro Max“ savininkai galėtų savo telefonus gražiai suderinti su naujausiais ausinių modeliais. Šiuo metu manoma, kad tarp visų pasirinkimų išvysime vidurnakčio žalią, baltą bei juodą spalvas.

„Apple“ galėjo sumąstyti išleisti kelių skirtingų spalvų „AirPods Pro“ modelius ir dėl to, kad technologijų gigantai taip pat siūlo kelių spalvų „Beats Solo 3“ variantus. Dabartinės „Apple AirPods“ ausinės turi tik baltos spalvos modelį, todėl būtų smagu sulaukti kažko naujo.

Po šio pranešimo buvo paviešintas ir „AirPods Pro“ baltos spalvos dėklas. Apačioje galite pamatyti „AirPods Pro“ brėžinius.

Kokias funkcijas turėtų naudoti „AirPods Pro“?

Be skirtingų spalvų pasirinkimų, pranešime taip pat rašoma, kad „Apple“ belaidės ausinės turėtų naudoti aktyvaus garso blokavimo funkciją, kuri buvo aptikta paviešintame „iOS 13.2“ beta versijos kode. Taip pat tikėtina, kad „AirPods Pro“ turės guminius galiukus, kurie padės slopinti aplinkinius garsus bei suteiks geresnę klausymo patirtį.

„Apple“ planuoja išleisti „AirPods Pro“ prieš šių metų šventes. Naujasis produktas galimai kainuos netgi 235€, tačiau, žinant tai, kad dabartinės kartos „AirPods“ su belaidžio įkroviklio dėklu kainuoja apie 180€, naujoji kaina neatrodo tokia išaugusi.