Pranešama, kad „Galaxy S11“ gali būti pristatytas anksčiau laiko

2019.10.24

 

„Samsung“ galimai paspartins „Galaxy S11“ pristatymą, kad įgautų pranašumą prieš kitus konkurentus. Panašu, kad pasirodysiančio flagmano aparatinės programinės įrangos plėtojimas jau buvo pradėtas, o tai gali reikšti ankstyvą pristatymą. Tikimasi, kad bus pagaminti keli modeliai.

„Samsung Galaxy S11“ galimai pasirodys kartu su kompanijos „One UI 2.1“ atnaujinimu.

Remiantis nauja informacija, kuria pasidalino „Sammobile“, buvo pradėtas aparatinės programinės įrangos plėtojimas įvairiems „Galaxy S11“ modeliams. Kaip dauguma žinote, šie prietaisai iškart naudos „Android 10“ operacinės sistemos versiją, kurią turėtų papildyti „Samsung One UI 2.1“ atnaujinimas. Dar nėra aišku, ar dabartinės kartos įrenginių serijos, tokios kaip „Galaxy S10“ ar „Note 10“, naudos „One UI 2.1“. Manoma, kad „Samsung“ nori paankstinti „Galaxy S11“ pasirodymą, kad galėtų įgauti pranašumą prieš kitus konkurentus. Remiantis kitais šaltiniais, „Samsung“ naujausią seriją gali pristatyti 2020 metų vasario mėnesį.

„Sammobile“ taip pat praneša, kad buvo pradėta „SM-G986B“ modelio aparatinės programinės įrangos plėtra. Tikimasi, kad tai bus „Galaxy S11“ versija, kuri pagal pajėgumą bus tarp „Galaxy S11e“ ir „Galaxy S11 Plus“ modelių. Šiame variante taip pat turėtų būti įmontuotas 5G modemas. Kalbant apie kitus modelius, „SM-G981“ tikriausiai bus „Galaxy S10e“ įpėdinis, o „SM-G988“ turėtų pakeisti „Galaxy S10 Plus“.

Prieš oficialų „Galaxy S11“ pasirodymą pasirodo vis įdomesnių gandų. Manoma, kad flagmanų serija naudos aukštesnius ekranus su plonesniais rėmeliais. Palyginus su kitais konkurentais, tokiais kaip „Huawei“, praėjo gan nemažai laiko, kol „Samsung“ nusprendė naudoti 5x optinio priartinimo modulį savo telefonuose, tačiau vienas patarėjas mano, kad „Galaxy S11“ naudos tokią kameros sistemą, prie kurios nebuvome pripratę.

Kalbant apie saugumą, „Samsung“ turėtų padidinti ekrane įmontuoto pirštų antspaudų skaitytuvo plotą, tačiau nėra aišku, kurie modeliai sulauks šio patobulinimo.