Paviešinti pavyzdžiai, įrodantys, kad „iPhone 11“ kamera pranoksta „iPhone X“ mažo apšvietimo nuotraukose

2019.09.14

Viena pastebimiausių naujų „iPhone“ modelių funkcija yra jų patobulinta kameros sistema. Kadangi telefonai bus parduodami nuo rugsėjo 20 dienos, kol kas įspūdį apie telefonų galimybes galima susidaryti iš „Apple“ paviešintų nuotraukų.

 Vis dėlto niekada negalima aklai pasitikėti reklaminėmis nuotraukomis, todėl įspūdį apie „iPhone 11“ naktinį rėžimą galima susidaryti iš neseniai paviešintos vartotojo nuotraukos.

„9to5Mac“ svetainėje buvo aptikta nuotrauka, kurioje matomas modelis Coco Rocha. Ji kažkokiu būdu gavo „iPhone 11 Pro Max“ anksčiau laiko ir internete patalpino įspūdingą naktinio rėžimo nuotrauką, kuri įrodo, kad „iPhone 11“ naktinis rėžimas yra lygiai toks, kaip jį apibūdino „Apple“ savo parodoje.

Kad būtų galima susidaryti tikslesni įspūdį, Rocha paviešino panašias nuotraukas, darytas su „iPhone X“ ir su „iPhone 11 Pro Max“. Skirtumas yra aiškus. Nepaisant to, kad nuotrauka buvo daryta naktį, naujesnis modelis visą kadrą užfiksavo beveik tobulai. Nuotrauka, daryta su „iPhone X“, atrodo gan blankiai ir joje negalima aiškiai matyti nei modelio veido, nei ją supančios aplinkos.

„iPhone 11“ naktinis rėžimas buvo padarytas taip, kad galėtų išgauti natūraliai atrodančias nuotraukas be blykstės pagalbos. Telefonas naudoja papildomus kameros jutiklius, mašininį mokymąsi ir naująjį „A13 Bionic“ čipsetą, kad pagerintų mažo apšvietimo nuotraukų kokybę. Naktinis rėžimas yra įjungtas automatiškai. Kompanija suteikė vartotojams laisvę koreguoti rėžimo detales rankiniu būdu.

Dauguma konkurentų, gaminančių „Android“ telefonus, jau pristatė panašias funkcijas, todėl atėjo metas funkciją pristatyti ir Kupertino gigantams. Priešingai nei „iPhone 11 Pro“ bei „iPhone 11 Pro Max“, „iPhone 11“ neturi trijų jutiklių, tačiau vis tiek gali pasigirti šia funkcija.