Paviešintame „Google Pixel 4“ anonse atskleistos naujos valdymo gestais galimybės, astrofotografijos rėžimas ir daugiau funkcijų

2019.09.09

Neseniai buvo paviešinti gandai apie „Google Pixel 4“, o dabar panašu, kad internete buvo paviešintas oficialus anonsas.

Ispaniška internetinė svetainė „ProAndroid“ gavo prieigą prie „Pixel 4“ reklaminio vaizdo įrašo, kuriame atskleidžiama, kad prietaisas turės naujas valdymo gestais galimybes, astrofotografijos rėžimą ir patobulintą „Google“ naktinį kameros rėžimą.

Praeitą savaitę pasirodę gandai atskleidė, kad „Google“ ruošia naują judesio rėžimą, kuris naudojamas sportiniams ir kitiems judesio kadrams. Taip pat buvo pranešta, kad sulauksime 8x priartinimo funkcijos bei astrofotografijos rėžimo, kuris leis fotografuoti nuotraukas naktį su paukščių taku fone. Remiantis šiuo anonsu, „Google“ didelį dėmesį skirs galimybei fotografuoti žvaigždes.

Panašu, kad sulauksime ir naujų „Google Assistant“ funkcijų, kurios leis „Pixel 4“ vartotojams kontroliuoti „Google Photos“ tik balso komandomis. Buvo pasirodžiusi informacija, kad bus išleistas oranžinės spalvos variantas, tačiau vaizdo įraše detalių apie jį nėra. Taip pat nėra pranešama apie potencialių įrenginio pasirodymo laikotarpį. „Google“ neatskleidė, kada jie organizuos spaudos renginį naujajam „Pixel 4“, tačiau tikėtina, kad daugiau informacijos apie naująjį telefoną pasirodys spalio pradžioje.