Pranešama, kad 5G ryšį palaikantis „Vivo Nex 3“ naudos 64 MP kamerą ir palaikys 120 W krovimą

2019.08.31

 

Nors „Vivo“ labiausiai yra žinomi dėl savo mažos kainos telefonų, kompanija turi įspūdingą tendencijas nustatančių flagmanų repertuarą. „Vivo Nex“ buvo vienas iš pirmųjų telefonų, naudojančių iššokančią kamerą.

 Dabar ši funkcija plinta vis didesniu tempu. Remiantis nauju anonsu, šiemet turėtume sulaukti naujojo „Vivo Nex 3“.

 

 

Panašu, kad „Vivo“ išsiuntė pavyzdinį „Vivo Nex 3“ modelį populiariam „YouTube“ vaizdo įrašų kūrėjui Mrwhosetheboss. Galimai kompanijos prašymu apžvalgininkas negali pateikti įdomiausių detalių apie „Vivo Nex 3“, tačiau galima pastebėti tam tikrus dalykus. Visų pirma, prietaisas naudoja krioklio ekrano technologiją, panašią į tą, kurią šiais metais pristatė „Oppo“. Nėra aišku, koks yra „Vivo Nex 3“ ekrano dydis ar rezoliucija, tačiau aišku tai, kad telefonas nenaudoja jokių mygtukų. Vietoj mygtukų yra gūbriuotas plotas dešinėje, kur paspaudus įjungimo mygtuką, jaučiamas „haptic“ atsakas.

Telefono galas yra padengtas stiklo sluoksniu. Gale yra įmontuota nauja kameros sistema, apie kurią vaizdo įraše, deja, nieko nebuvo atskleista. Ją apžvalgininkas paprasčiausiai pavadino unikalia. Vis dėlto galima gan drąsiai teigti, jog kameros pirminis objektyvas bus 64 MP, o jį papildys plataus kampo/telefoto objektyvas su ToF jutikliu. Tikimasi, kad „Vivo Nex 3“ bus varomas naujausiu „Qualcomm Snapdragon 855+“ čipsetu. Prietaisas taip pat turėtų palaikyti kompanijos 120 W krovimo technologiją. Telefonas naudos 5G ryšį ir galės pasigirti ausinių lizdu.

Elektronikos remontas