„Oppo Reno 2“ su keturgubos kameros sąranka ir 20x hibridinio priartinimo galimybe pasirodys rugpjūčio 28 d.

2019.08.16

Anksčiau buvo pranešta, kad „Oppo“ ruošiasi išleisti dar tris „Reno“ telefonus. Kompanija jau patvirtino vieno iš jų pasirodymą.

 Kinijos gamintojai socialiniame tinkle „Twitter“ anonsavo „Oppo Reno 2“, kuris dar labiau praplės „Reno 10x Zoom Edition“ galimybes. Iki prietaiso oficialaus pasirodymo liko visai nedaug.

Praėjus keturiems mėnesiams nuo pirmojo „Reno“ serijos telefono pasirodymo, bus pristatyta „Reno 2“ serija su pastebimais kameros parametrų patobulinimais.

Remiantis kompanijos paviešintu anonsu, „Oppo Reno 2“ palaikys 20x priartinimo galimybę. Kaip ir „10x Zoom Edition“, šis modelis taip pat, ko gero, naudos 20x hibridinį priartinimą, o ne skaitmeninį, kadangi „10x Zoom Edition“ naudoja 60x skaitmeninį priartinimą, todėl nebūtų logiška, kad naujesniame modelyje šis faktorius būtų sumažintas. 20x hibridinį priartinimą išgauti yra sudėtinga, kadangi tam reikia aukšto lygio įmontuoto priartinimo funkcionalumo bei vaizdo apdorojimo čipsetų.

Tikėtina, kad bus patobulintas „Oppo Reno 2“ periskopas, o prietaisas išlaikys tokį patį dizainą kaip ir jo pirmtakas. Reklaminėje medžiagoje galima pastebėti, kad 20x priartinimo funkciją palaikantis „Oppo Reno 2“ taip pat naudos keturgubos galinės kameros sistemą. „Reno 10x Zoom Edition“ naudoja trigubos kameros sąranką su 48 MP pirminiu objektyvu, 13 MP periskopu ir 8 MP plataus kampo lęšiu.

Panašu, kad pasirodysiantis telefonas išlaikys pirmtako dizainą ir tą pačią peleko formos iššokančią kamerą. Daug detalių apie kitus techninės įrangos parametrus nėra, tačiau įmanoma, kad „Oppo“ vietoj „Snapdragon 855“ naudos geresnę „Snapdragon 855 Plus“ versiją, nors našumo skirtumas nėra toks jau pastebimas. Remiantis anonsu, telefonas bus pristatytas rugpjūčio 28 dieną Indijoje, o vėliau, galimai, pasieks ir Europos rinką.