Pristatytas „Honor Vision Pro“ išmanusis televizorius su „Harmony OS“ ir iššokančia kamera

2019.08.12

„Huawei“ neseniai vykusiame renginyje Kinijoje pristatė savo gamybos „Harmony OS“ operacinę sistemą. Dabar kompanija savo dukterinės įmonės „Honor“ vardu pristatė naują išmanųjį televizorių, kuris naudoja „Harmony OS“.

 „Honor Vision“ išmanusis televizorius turi standartinį ir „Pro“ variantą. Pastarasis gali pasigirti iššokančia kamera. „Honor Vision Pro“ televizorius taip pat turi ir kitų funkcijų, kurių neturi standartinis modelis.

„Honor Vision“ televizoriaus kaina

Standartinio „Honor Vision“ modelio kaina siekia 3799 Kinijos juanius (~480€). Šis variantas neturi iššokančios kameros ir naudoja 16 GB talpos saugyklą. „Honor Vision Pro“ televizoriaus kaina yra 4799 Kinijos juaniai (~607€). Pajėgesnis modelis naudoja 32 GB talpos saugyklą ir iššokančią kamerą. Susidomėję Kinijos vartotojai jau gali atlikti išankstinį televizoriaus užsakymą. Pardavimai prasidės nuo rugpjūčio 15 dienos. „Honor“ nepateikė jokių detalių apie prieinamumą už Kinijos ribų, tačiau kompanija pažadėjo, kad televizorius greitu metu pasirodys Indijoje.

„Honor Vision“ televizoriaus parametrai ir funkcijos

„Honor Vision“ dizainas yra metalinis su itin plonais rėmeliais. Dėl šios priežasties televizoriaus ekrano-korpuso santykis siekia net 94 procentus. Kaip ir minėjome anksčiau, „Pro“ variantas naudoja Full HD iššokančią kamerą, kuri atsiranda atliekant vaizdo skambučius. Televizorius naudoja 55 colių 4K raiškos plokštę, kuri palaiko 87 procentų NTSC plačią spalvų gamą, 400 nitų šviesumą ir 178 laipsnių stebėjimo kampą. Televizorius taip pat gavo silpnos mėlynos šviesos sertifikatą.

„Honor Vision“ ir „Honor Vision Pro“ viduje yra įmontuotas 28 nm „Hongchu 818“ čipsetas su 2 GB RAM ir iki 32 GB vidinės atminties. Čipsetas palaiko 4K raiškos vaizdo įrašų atkūrimą 60 kadrų per sekundę greičiu, H.265 1080p atkūrimą, HDR, garso slopinimą, 64 MP nuotraukų iššifravimą, super rezoliucijos mastelio keitimą, MEMC, DCI ir daugiau. Televizoriuje yra įmontuotas „YOYO“ išmanusis asistentas. Įrenginys iš viso turi šešis 10 W garsiakalbius, šešis tolimo lauko mikrofonus ir palaiko „Bluetooth 5.0“ bei „Wi-Fi“.