„Microsoft“ galimai planuoja išleisti lankstomą „Surface“ prietaisą su nauju „Intel“ čipsetu bei prieiga prie „Android“ programėlių

2019.06.25

Lankstomas „Surface“ prietaisas tikrai galėtų padidinti „Microsoft“ techninės įrangos diviziono pardavimus. Šiuo metu kompanija pardavinėja daugybę „Surface“ prietaisų, kurių dizainas yra beveik toks pat.

 Remiantis nauju pranešimu, programinės įrangos gigantai galimai planuoja išleisti „Surface“ prietaisą, kuris naudos naujesnę techninę įrangą ir turės prieigą prie „Android“ programėlių.

Pranešama, kad lankstomas „Surface“ prietaisas naudos du 9 colių ekranus su 10 nm procesoriumi.

Remiantis „IHS“ pranešimu, naujas „Surface“ prietaisas turės du 9 colių ekranus su 4:3 vaizdo santykiu, kuriuos bus galima išlankstyti į išorę. Šio metodo dėka, prietaisas turėtų naudoti dvigubo ekrano vartotojo sąsają. Manoma, kad vartotojai sulauks daugybės galimybių, kadangi lankstomas „Surface“ galės paleisti „Android“ programėles.

Tikimasi, kad naujasis produktas bus varomas 10 nm „Intel Lakefield“ procesoriumi, tačiau tikslus čipseto modelis kol kas nėra aiškus. „Forbes“ praneša, kad patobulintas „Surface“ rinkas turėtų pasiekti kitais metais. 

Remiantis „Windows Central“ pranešimu, „Microsoft“ šių metų spalio mėnesį pristatys dar vieną įrenginį, kurio kodinis pavadinimas yra „Centaurus“. Tai, žinoma, gali būti tik anonsas, o pilnas renginys būtų organizuojamas kitąmet.

Anksčiau buvo pranešama, kad „Microsoft“ gamina naujo dizaino „Surface“ prietaisą su naujais vyriais. Kol kas nėra aišku, ar buvo kalbama apie tą patį produktą, tačiau galima tikėtis sulaukti daugiau naujienų apie „Microsoft“ planus per ateinančius mėnesius.

„Lenovo“ anksčiau taip pat pademonstravo lankstomą kompiuterį. Tai buvo tik prototipas, tačiau Kinijos kompanija pareiškė, kad pirmieji lankstomi kompiuteriai turėtų pasirodyti kitais metais.