„OnePlus“ patalpino vaizdo įrašus, kurie įrodo, kad „OnePlus 7 Pro“ iššokanti kamera yra patvari telefono dalis

2019.05.15

Kaip ir buvo manoma, neseniai pristatytas „OnePlus 7 Pro“ iš tiesų naudoja iššokančią priekinę kamerą. Šios funkcijos dėka, telefono ekrano-korpuso santykis siekia net 93 procentus, tačiau kyla klausimų dėl priekinės kameros patvarumo.

 Norėdami užtikrinti savo vartotojus, „OnePlus“ atliko keletą bandymų, kurie įrodo šio komponento patvarumą.

Kompanija internete paviešino du vaizdo įrašus. Vienas iš jų parodo, kad slankioji kamera nesunkiai atlaiko 300.000 judesių

Tai reiškia, kad slankusis kameros mechanizmas veiks be jokių priekaištų mažiausiai penkerius su puse metų. Kompanija prie telefono netgi pririšo cemento bloką, kad įrodytų kameros patvarumą

Įsitikinus kameros patvarumu, kai kurie vartotojai dar gali abejoti kameros būkle kritimo metu. Pasirodo, kad telefonas yra proaktyvus, todėl jei vartotojas fotografuojant pameta telefoną, akselerometras aptinka kritimą ir kamera grįžta į pradinę poziciją.

Naujai pasirodęs „OnePlus 7 Pro“ naudoja 16 MP priekinę kamerą. Nors atrodytų, kad kompanija pasirūpino visais telefono aspektais, dulkės, nuolaužos ir net skystis gali patekti į iššokančią kamerą. „OnePlus“ naujojo flagmano pristatymo pradžioje pranešė, kad telefonas yra atsparus vandeniui, tačiau nepateikė jokio IP reitingo. Telefono korpusas galbūt ir yra atsparus vandeniui bei dulkėms, tačiau panašu, kad kamera yra pažeidžiama.

„OnePlus 7 Pro“ naudoja trigubos kameros sistemą, kurią sudaro 48 MP pirminis objektyvas, 8 MP telefoto lęšis ir 16 MP plataus kampo objektyvas. Remiantis pristatymo metu parodytais pavyzdžiais, kamera yra iš tiesų įspūdinga. Ji surinko antrą pagal dydį „DxOMark“ rezultatą. Pažanga lyginant su „OnePlus 6T“ yra akivaizdi.

Deja, visos šios gėrybės gerokai paplonins pirkėjų kišenes. Pats geriausias telefono variantas kainuoja apytiksliai 668€.