Naujausiuose „OnePlus 7 Pro“ brėžiniuose aiškiai matomas prietaiso priekis

2019.05.07

Iki „OnePlus 7 Pro“ pasirodymo liko vos savaitė. Apie telefoną daugėja tiek oficialių, tiek neoficialių naujienų.

 Visi šie pranešimai padeda labiau suvokti, ko galima tikėtis iš pasirodysiančio prietaiso. „OnePlus 7 Pro“ ne tik bus varomas „Qualcomm Snapdragon 855“ čipsetu, bet ir galės pasigirti „UFS 3.0“ talpykla. Neseniai pasirodė dar daugiau minėto telefono brėžinių.

„OnePlus 7 Pro“ naujuose brėžiniuose matomas iš priekio.

Remiantis naujausiais pranešimais, atrodo, kad „OnePlus 7 Pro“ sulauks išvaizdaus dizaino. Vienas svarbiausių telefono dizaino patobulinimų bus lenkti kraštai, kuriuos naudoja „Samsung Galaxy S“ serijos telefonai. Šie kraštai kartu su elegantiška forma ir lenktais kampais telefonui suteiks aukščiausios klasės išvaizdą, kurią siekia išgauti kiekvienas flagmanų gamintojas.

Pasirodysiantis įrenginys taip pat naudos iššokančios kameros objektyvą. Tai yra būtina funkcija, kadangi jos dėka „OnePlus 7 Pro“ galės naudoti ekraną be rėmelių. Iššokančią kamerą buvo galima pastebėti anksčiau pasirodžiusiuose brėžiniuose. Dabar ji matoma ir neseniai pasirodžiusiose nuotraukose, kurias paviešino Ice_Universe. Naujieji brėžiniai yra vieni geriausių iš visų paviešintų.

Pažvelgus į pateiktas nuotraukas, galima pastebėti, kad „OnePlus 7 Pro“ turės itin plonus rėmelius ir lenktą ekraną. Prietaiso iššokanti kamera bus kairėje pusėje. Visos šios funkcijos flagmanui suteiks išvaizdų dizainą. „OnePlus 7 Pro“ pasirodymas bus istorinė kompanijos akimirka, kadangi po jo „OnePlus“ oficialiai pateks į pagrindinių pasaulio telefonų gamintojų sąrašą.

„OnePlus 7 Pro“ pasirodys gegužės 14 dieną. Telefonas bus varomas „Qualcomm Snapdragon 855“ čipsetu, naudos bent 8 GB RAM, trigubos galinės kameros sąranką ir „UFS 3.0“ talpyklą. Manoma, kad telefono ekranas palaikys „HDR10+“.