Pranešama, kad „Google“ nori „Pixel 4“ telefonui suteikti kuo modernesnį dizainą, todėl kompanija pasamdė tris dizaino komandas

2019.05.03

Kiek komandų reikia norint pagaminti patrauklios išvaizdos telefoną? Jeigu pasitvirtins naujausi gandai, „Google“ nusprendė pasamdyti tris.

 Nors „Google Pixel“ telefonai pasižymi įspūdingais fotografijos sugebėjimais, jiems reikia rimtų dizaino pokyčių. 2018 metų „Pixel 3“ serijos telefonų priekinė išpjova ir dideli rėmeliai atrodo nepatraukliai daugumai vartotojų, todėl kompanija nusprendė viską pakeisti.

Manoma, kad „Google“ siekia išvengti „Pixel 3 XL“ dizaino klaidų pakartojimo.

Remiantis nauju pranešimu, pasirodžiusiu socialiniame tinkle „Twitter“, „Google“ pasamdė tris dizaino komandas, kurios padės kompanijai išvengti „Pixel 3“ serijos dizaino klaidų. Jeigu „Google“ pasamdė tris atskiras dizaino komandas, tai, ko gero, reiškia, kad komandos nariai nebendradarbiauja tarpusavyje, o dirba atskirai. Tai reikštų, kad kompanija tokiu būdu nori motyvuoti komandas, kad šios įdėtų kuo daugiau pastangų, o vėliau „Google“ galėtų išsirinkti geriausią dizainą.

Darbo komandų paskirstymas taip, kad jos konkuruotų tarpusavyje nėra naujiena. Šį metodą anksčiau naudojo ir kitos kompanijos, įskaitant „Google“ konkurentus „Apple“. Panašios naujienos buvo pasirodžiusios 2018 metų rugpjūčio mėnesį, kai buvo manoma, kad dvi komandos dirba su naujais „Pixel“ prietaisais. Verta paminėti, kad 2018 metų pradžioje „Google“ nusipirko „HTC“ dizaino komandą. Taip pat pasirodė naujienos, kad šių metų kovo mėnesį kompanijos techninės įrangos skyriaus nariai buvo perkelti į kitus departamentus.

Sunku pasakyti, ar „Pixel 4“ naudos naują dizainą, kadangi jis jau galėjo būti sukurtas anksčiau, o dizaino komandoms paskirta sukurti „Pixel 5“ dizainą. Kita vertus, „Google“ neseniai pripažino, kad „Pixel 3“ serijai nesiseka rinkoje ir, norint padidinti pardavimų skaičių, kompanija turėtų įdėti daug pastangų į „Pixel 4“ seriją.