Atidėtas „LG V50 ThinQ“ pasirodymas, nes kompanija nori tinkamai optimizuoti techninę įrangą ir 5G ryšio paslaugas

2019.04.17

Buvo manoma, kad „LG V50 ThinQ“ bus vienas iš kelių flagmanų, kuris ankstyviesiems savininkams suteiks nepaprastą 5G ryšio greitį.

 Po to, kai pasirodė 5G ryšį palaikantis „Galaxy S10“ variantas, turėjo pasirodyti ir „V50 ThinQ“. Deja, „LG“ susidūrė su tam tikromis problemomis, dėl kurių Korėjos kompanija turėjo atidėti flagmano pasirodymą.

„LG“ dirbs su vietiniais mobiliųjų ryšių operatoriais, kad optimizuotų 5G ryšį.

Remiantis „LG“ pranešimo detalėmis, kompanija atidėjo „V50 ThinQ“ pasirodymą, nes nori labiau optimizuoti prietaisą. „LG“ optimizuos „Snapdragon 855“ čipsetą bei „Qualcomm Snapdragon X50“ 5G modemą. „LG“ taip pat pareiškė, jog jie dirba su „Qualcomm“ ir Korėjos mobiliųjų ryšių operatoriais, tam, kad 5G ryšio paslaugos veiktų be priekaištų.

Dauguma „Galaxy S10“ 5G modelio savininkų susidūrė su ryšio problemomis. Nors industrijos stebėtojai perspėjo vartotojus, jog jie iškart nepatirs didelio 5G ryšio greičio, vartotojai skundėsi, kad jie negalėjo naudotis LTE ryšiu, kai 5G signalas buvo nepasiekiamas. Tai gali būti priežastis, dėl kurios „LG“ atidėjo „V50 ThinQ“ pasirodymą.

Keli apžvalgininkai pagyrė „G8 ThinQ“, tačiau jie vis vien labiau rekomendavo „Galaxy S10“ modelius. Tai reiškia, kad nuo „V50 ThinQ“ priklausys, ar kompanija atgaivins savo mobiliųjų telefonų verslą. Jeigu naujasis flagmanas susidurtų su ryšio problemomis, tai būtų košmaras gamintojams.

„V50“ naudoja 6.4 colių P-OLED ekraną su nepaprastai didele 3120 x 1440 rezoliucija. Prietaiso gale yra įmontuota trigubos kameros sistema, o įrenginio priekyje naudojami du kameros objektyvai. Stebėtina, kad flagmanas turės 3.5 mm ausinių lizdą ir naudos įspūdingą 4000 mAh bateriją su 10 W „Qi“ belaidžio krovimo palaikymu. Kol kas informacijos apie „V50 ThinQ“ kainą nėra.