Oficialiai pristatytas „Samsung Galaxy A80“, telefonas su iššokančia apsisukančia triguba kamera

2019.04.11

„Samsung“ oficialiai pristatė vidutinio pajėgumo telefoną „Galaxy A80“. Pastebimiausia šio prietaiso funkcija yra jo kameros modulis, kuris ne tik iššoka iš galo, bet ir automatiškai apsisuka, todėl ji gali būti naudojama ir kaip priekinė, ir kaip galinė kamera.

 Tai suteikia galimybę telefonui naudoti naująjį „Samsung“ gamybos „Infinity“ ekraną.

„Samsung Galaxy A80“ naudoja iššokančią apsisukančią kamerą, 3700 mAh bateriją, 8 GB RAM ir daugiau.

Prietaisas atrodo gana išvaizdžiai iš priekio, kadangi jis neturi nei priekinės išpjovos, nei ekrane įmontuotos skylės. „Galaxy A80“ gale iššoka kameros mechanizmas. Kamera automatiškai gali transformuotis į priekinę ir galinę. Telefonas naudoja 6.7 colių Full HD+ AMOLED ekraną su 1080 x 2400 pikselių rezoliucija.

Pagrindinė „Galaxy A80“ funkcija yra iššokančios kameros mechanizmas. Jame yra įmontuota triguba kamera, kuri susidaro iš 48 megapikselių objektyvo su F/2.0 diafragma, ultra plataus kampo 8 megapikselių lęšio su F/2.2 diafragma bei ToF jutiklio.

Telefone yra įmontuota solidi 3700 mAh baterija, kuri palaiko 24 W greito krovimo funkciją. Įrenginys naudoja 8 GB RAM su 128 GB vidinės atminties. „Galaxy A80“ ekrane yra inkorporuotas pirštų antspaudų skaitytuvas. Prietaisą galima įsigyti trijų spalvų variantų: auksinės, baltos ir juodos.

„Samsung Galaxy A80“ pasirodys gegužės 29 dieną. Kompanija nepasidalino jokia informacija apie naujojo gaminio kainą. Tikėtina, kad „Galaxy A80“ bus tiesioginis „OnePlus 7“ konkurentas, todėl jo kaina turėtų būti panaši. Vis dėlto kol kas tai tėra spekuliacijos.

Tai ne pirmas kartas, kai telefonas naudoja iššokančią kamerą. Šią funkciją taip pat naudoja anksčiau pasirodę „Vivo Nex“ bei „Oppo Find X“. Slankios kameros mechanizmą panaudojo ir neseniai anonsuotas „Mi Mix 3“.