Paviešintame vaizdo įraše matoma, kad „Xiaomi“ lankstomas telefonas bus sulankstomas iš dviejų pusių

2019.03.28

Nors galbūt „Xiaomi“ greitu metu ir neišleis lankstomo telefono, tačiau kompanijai patinka kartais internete paviešinti savo prototipinius prietaisus.

 Pasirodė naujas vaido įrašas, kuriame matomas „Mi Fold“ telefonas. Iš pirmo žvilgsnio įrenginys atrodo tikrai įspūdingai.

Panašu, kad „Xiaomi“ lankstomas telefonas gali būti valdomas gestais.

Paviešintame vaizdo įraše prietaisas iš pradžių naudojamas planšetiniame rėžime. Galima pastebėti, kad žmogus, valdantis telefoną, į pradinį ekraną sugrįžta gestų pagalba. Vaizdo įraše taip pat matoma, kaip greitai telefonas iš planšetinio rėžimo gali būti sulankstomas į telefono rėžimą. Atrodo, kad vartotojo sąsaja taip pat greitai adaptuojasi prie pakeistos formos, todėl galima manyti, jog prietaisas pasižymės įspūdinga technine įranga.

Vaizdo įrašą „Xiaomi“ paviešino savo oficialioje „Weibo“ paskyroje, taigi, įmanoma, jog greitu metu sulauksime šio prietaiso pristatymo. Kinijos kompanija yra žinoma dėl savo tendencijos išlaikyti kuo mažesnes prietaisų kainas. Jei kompanija sieks išlaikyti savo žemų kainų verslo modelį, išvysime nepaprastą kainų kontrastą, lyginant su „Samsung“ ar „Huawei“ lankstomais telefonais. Vis dėlto nereikėtų nustebti jei „Xiaomi“ lankstomo telefono kaina viršytų 1000€.

Pranešama, kad kompanija naudotų „Visionox Technology“ gamybos OLED ekranus. Tikėtina, kad „Xiaomi“ lankstomas telefonas bus flagmanas, varomas „Snapdragon 855“ čipsetu ir naudojantis 10 GB RAM. Manoma, kad kompanija jau turi visas reikiamas technologijas telefono išleidimui, tačiau nori įvertinti rinkos reakciją į pirmos kartos lankstomus telefonus.

Galime tikėtis „Mi Fold“ pristatymo antrajame šių metų ketvirtyje. Įrenginys, ko gero, būtų pristatytas Kinijoje, o vėliau pasiektų ir kitas rinkas.