„Samsung Galaxy S7 Edge“ vartotojo telefonas užsiliepsnojo nekraunamas

2019.03.25

Panašu, kad „Samsung“ neišsprendė sprogstančių telefonų problemos, kadangi neseniai „Samsung“ telefono savininkas iš Nigerijos savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje atskleidė, kad jo „Galaxy S7 Edge“ užsiliepsnojo be jokios provokacijos.

 Tai ne pirmas kartas, kai užsiliepsnoja „Samsung“ telefonai. Anksčiau „Samsung“ turėjo atšaukti „Galaxy Note 7“ serijos prietaisų gamybą, po to kai keli vartotojai pranešė apie sprogstančius telefonus. Korėjos gigantams pakeitus elementus, problema ir toliau tęsėsi, todėl kompanija turėjo užbaigti šio modelio produkciją ir susidūrė su didžiuliu finansiniu nuostoliu.

„Galaxy S7 Edge“ užsiliepsnojo tiesiog būdamas ant stalo.

Pasak vartotojo, jo „Samsung Galaxy S7 Edge“ užsiliepsnojo netikėtai. Tuo metu telefonas nebuvo kraunamas. Vartotojas taip pat paviešino nuotraukas, kurios įrodo jo istoriją. Nuotraukose matosi pažeista priekinė ir galinė plokštės. Pažvelgus į nuotraukas, atrodo, jog sprogimas kilo toje vietoje, kur paprastai yra įmontuota baterija.


Nenorėdamas, kad situacija taptų blogesnė, vartotojas savo „Galaxy S7 Edge“ panardino į vandens kibirą. Nukentėjusysis pridėjo, kad telefonu jis tuo metu nesinaudojo. Prietaisas užsiliepsnojo tiesiog būdamas ant stalo. Normaliomis sąlygomis telefono panardinimas į vandenį nėra pats protingiausias sprendimas, tačiau šioje situacijoje tai buvo būtina.

„Samsung“ apie šį incidentą žino ir paprašė vartotojo pateikti daugiau informacijos. Jis turėtų išsiųsti savo prietaisą kompanijai, kad šie galėtų ištirti sprogimo priežastį, kadangi jai nustatyti nuotraukų nepakanka.

Dar neaišku, ar „Samsung“ paviešins, kodėl įvyko šis incidentas, tačiau kol kas panašu, kad kalta prietaiso baterija. Panašu, kad baterijos, pagamintos iš ličio polimerų yra lengvai pažeidžiamos dėl bet kokių trikdžių. Anksčiau „Xiaomi“ ir „Motorola“ vartotojai pranešė apie panašias problemas. Verta paminėti, kad kraunant telefoną, turėtumėte įsitikinti, kad prietaisas kraunamas sertifikuotu krovikliu, antraip jūsų telefonas gali sulaukti panašaus likimo.