„Xiaomi“ vyresnysis viceprezidentas pasidalino pirmosiomis „Mi 9“ nuotraukomis

2019.02.14

Ateinančiomis dienomis keli telefonų gamintojai pristatys savo didelio pajėgumo produktus. „Xiaomi“ pasidalino anonsu, kuriame rašoma, jog „Mi 9“ bus pristatytas vasario 20 dieną.

 Kompanijos vyresnysis viceprezidentas Wang Xiang socialiniame tinkle „Twitter“ pasidalino keliomis telefono nuotraukomis.

Pranešama, kad „Xiaomi Mi 9“ naudos tokią pačią spalvą kaip „Huawei Honor View 20“. 

„Xiaomi“ vyresniojo viceprezidento nuotraukose matomas mėlynos ir žalios spalvos mišinys su gražiu blizgesiu. Iš viso buvo paviešintos trys nuotraukos, kuriose matoma prietaiso apačia, triguba kameros sistema ir galas. Xiang taip pat paaiškino, kad norėdami pasiekti tokią spalvą, jie naudojo dvigubo sluoksnio nano-dangalo ir nano-lygmens lazerinio graviravimo technologiją. Panaši technologija buvo naudojama „Honor View 20“ gamybai.

Nors dar nebuvo atskleisti telefono kameros parametrai, panašu, kad įrenginys naudos vieną jutiklį gylio jutimui, vieną objektyvą plataus kampo fotografijai ir vieną RGB jutiklį. Tai reiškia, kad telefonas galimai nebus tinkamas priartintiems kadrams, tačiau įmanoma, kad vietoje plataus kampo objektyvo bus naudojamas telefoto lęšis. Remiantis gandais, pirminis kameros objektyvas bus 48 MP, o antrinis – 12 MP. Tikimasi, kad gylio jutiklis palaikys tą pačią 3D ToF technologiją, kurią turėtų naudoti 2019 metų „iPhone“ modeliai.

Pranešama, kad „Mi 9“ bus pristatytas Kinijoje vasario 20 dieną. „Xiaomi“ vyresnysis viceprezidentas pareiškė, kad telefonas pasieks prekybą vasario 24 dieną. Tikimasi, kad telefonas bus varomas „Qualcomm Snapdragon 855“ čipsetu ir naudos ekrane įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą.

Žinant „Xiaomi“ įsipareigojimus išlaikyti žemas kainas, galime manyti, jog „Mi 9“ bus vienas pigiausių „Snapdragon 855“ varomų 2019 metų telefonų.