„Xiaomi“ ruošiasi konkuruoti su „Samsung“, pristatydami „Mi 9“ vasario 20 dieną

2019.02.13

„Xiaomi Mi 9“ nebuvo taip gausiai aprašomas, kaip „Galaxy S10“, tačiau yra galimybė, kad Kinijos gigantai ruošiasi apsunkinti situaciją „Samsung“ vasario 20 dieną pristatydami „Mi 9“.

 Remiantis anonsu, flagmano pristatymo data sutaps su „Galaxy S10“ serijos pristatymo data.

„Xiaomi Mi 9“ pristatymas Kinijoje gali turėti įtakos „Samsung Galaxy S10“ pristatymui.

„Weibo“ svetainėje pasirodė anonsas, kuriame pranešama, kad „Xiaomi Mi 9“ pristatymas įvyks vasario 20 dieną. Kaip ir anksčiau, iš pradžių „Mi 9“ bus parduodamas tik Kinijoje, o vėliau pasieks ir kitas rinkas.


Dėl „Mi 9“ pristatymo dauguma žmonių pradės lyginti prietaiso kainą, parametrus ir funkcijas su „Galaxy S10“ serijos modeliais. Per pastaruosius metus „Xiaomi“ sulaukė didelės sėkmės, pardavinėdami aukščiausios klasės produktus už prieinamą kainą. Kinijos gamintojai mano, kad vartotojams nereikia pakloti didelės sumos, norint įsigyti galingą telefoną.

Yra žinoma, kad „Mi 9“ bus varomas „Qualcomm Snapdragon 855“ čipsetu, tačiau maža tikimybė, kad prietaisas palaikys 5G ryšį. Kinijos gigantai anksčiau anonsavo 5G ryšį palaikantį „Mi MIX 3“ modelį, todėl būtų neprotinga inkorporuoti 5G modemą į „Mi 9“ ir taip sumažinti „Mi MIX 3“ pardavimus.

Anksčiau „Xiaomi“ generalinis direktorius anonsavo ekrane įmontuotą pirštų antspaudų skaitytuvą, kuris dengia beveik visą ekraną. Nebuvo pranešta koks prietaisas naudos šią funkciją. Kadangi įrenginys neturėjo slankios kameros, galima manyti, kad generalinis direktorius demonstravo vieną iš daugelio „Mi 9“ funkcijų. Anksčiau pasirodžiusiame pranešime buvo rašyta, kad flagmanas naudos trigubos galinės kameros sistemą su „Sony“ 48 MP jutikliu.

Tame pačiame pranešime buvo pranešta, kad telefonas palaikys 32 vatų greito krovimo funkciją, tačiau nebus suderinamas su „Qi“ belaidžio krovimo funkcija. Kiti šaltiniai rašo, kad „Mi 9“ naudos 27 vatų greito krovimo funkciją, tačiau nepamini ar prietaiso baterija galės būti kraunama be laido.