Naujausia informacija apie „Galaxy S10“

2019.02.04

Pastaruoju metu pranešimų apie „Galaxy S10“ tikrai netrūksta. Pranešama, kad šį mėnesį sulauksime trijų telefonų. 

Vienas iš prietaisų bus naujas serijos narys, kuris šiuo metu vadinamas „Galaxy S10 E“. Kiti du modeliai bus „Galaxy S9“ bei „Galaxy S9+“ įpėdiniai.

„Galaxy S10+“ modelio su „Exynos 9820“ čipsetu bandymuose pasiekti geresni rezultatai.

Šiandien buvo atlikti „Exynos 9820“ bandymai. Čipseto kelių branduolių rezultatai pagaliau atrodo geriau. Čipsetas surinko 10387 taškus kelių branduolių bandymuose ir 4472 taškus vieno branduolio testuose. Tai nemenkas progresas po praeitų bandymų, kuriuose čipsetas surinko 9570 taškų kelių branduolių bandymuose. Šis rezultatas buvo sukėlęs abejonių dėl procesoriaus galimybių konkuruoti su „Apple A12“ bei „Qualcomm Snapdragon 855“.

Buvo atlikti dar vieni bandymai su „Exynos 9820“, kurie dar kartą parodė nerimą keliančius rezultatus. Artėjant „Galaxy S10“ serijos pasirodymui, „Samsung“ aktyviai testuoja pasirodysiančius prietaisus ir atlieka atitinkamus pakeitimus. Sausio mėnesį vykusiuose „Exynos 9820“ bandymuose čipsetas surinko 3248 balus su vienu branduoliu bei 7999 taškus kelių branduolių testuose.

„Exynos 9820“ šiuose bandymuose buvo įmontuotas į „Galaxy S10+“. Šis prietaisas bus prieinamas Korėjos ir Europos rinkose.

Norėdami neatsilikti nuo „Huawei“, „Samsung“ naudos atvirkščio belaidžio krovimo funkciją.  

Pasibaigus 2018 metams, „Huawei“ sukėlė rimtą grėsmę „Samsung“. Kinijos kompanija pristatė prietaisus su galingais parametrais. Tokiu būdu kompanija vartotojams suteikė „Galaxy S“ ir „iPhone“ alternatyvų. Viena konkreti funkcija, kuri atkreipė vartotojų dėmesį yra atvirkščio belaidžio krovimo funkcija, kuri suteikia galimybę įkrauti kitą telefoną, panaudojant „Mate 20 Pro“.

Dar viena įsimintina kompanijos naudojama funkcija yra trigubos kameros sąranka. Pranešama, kad ją naudos ir „Galaxy S10+“. Kompanijai gavus sertifikatą iš Jungtinių Valstijų, „Galaxy S10“ taip pat naudos atvirkščio belaidžio krovimo funkciją. Amerikos ir Kinijos „S10“ variantai palaikys „WiFi 6“. „WiFi 6“ prietaisams suteiks iki 10 Gbps duomenų perdavimo spartą.

Atvirkščio belaidžio krovimo funkcija puikiai tiks reklamai, nors ji tikrai nėra būtina kiekvienam telefonui. Kad įgalintų šią funkciją, „Mate 20“ naudoja paprastą sprendimą ir naudoja tą pačią krovimo plokštę, kad būtų įkrautas tiek pats telefonas, tiek ir kiti prietaisai, palaikantys „Qi“ standartą.


Naujame „Galaxy S10“ anonse neparodytos jokios svarbios funkcijos. 

Sulaukėme ir naujo „Samsung Galaxy S10“ anonso, kuris skirtas vartotojams priminti, kad kompanija pristatys naująją seriją šį mėnesį. 30 sekundžių vaizdo įraše parodomi paskutinių „Galaxy S“ serijos telefonų pavadinimai. Norima pabrėžti, kad naujieji prietaisai pažymės „S“ serijos 10-ąjį jubiliejų.

Per daugelį metų „Samsung Galaxy S“ susidūrė su keliomis transformacijomis, iš kurių svarbiausia buvo „Galaxy S6“ ir „S6+“, kai kompanija pradėjo naudoti metalinį korpusą.