VPN Lite – greitas, nemokamas virtualus privatus tinklas be registracijos ir reklamos

2018.12.05

 

Paprasta „iOS“ ir „Android“ programa, kurios pagalba galite pasiekti užblokuotas svetaines vos vienu prisilietimu.

Nauja paslauga „KeepSolid“ yra paprastesnė ir patogesnė, ir be to ji visiškai nemokama. Čia nereikės registruotis ir neteks stebėti erzinančių reklamų.

Įdiegus VPN Lite (iš anglų kalbos „virtual private network“ – virtualus privatus tinklas) , jums tereikia atidaryti programą ir paspausti vieną mygtuką. Po poros sekundžių išmanusis telefonas prisijungs prie VPN serverio, ir galėsite naršyti užblokuotas svetaines, išsaugodami anonimiškumą.

Paslauga neišsaugo vartotojų prisijungimo, o ryšys nustatomas saugiu ryšiu naudojant 128 bitų srauto šifravimą. VPT Lite greitis veikia be trukdžių. „Speedtest“ rodo iki 50 Mbit / s, o tai kaip VPN tinklui – gana gerai. Vidutinė ping'o reikšmė 350 ms yra didoka, tačiau mažai tikėtina, kad jūs žaisite internetinius žaidimus per VPN. 

Be to, kad yra nemokamas režimas, programos pasirinkimuose taip pat rasite papildomą prenumeratą už 30 USD (apie 27 €) per metus. Tai leis jums naudoti ne tik JAV serverį, bet ir daugiau nei 400 kitų serverių 70 pasaulio šalių. Be to, naudodamiesi mokama prenumerata, galite pasirinkti 256 bitų šifravimą ir pakeisti standartinį IKEv2 protokolą į „KeepSolid Wise“.