Ko tikėtis iš „Google“ pristatymo, vyksiančio spalio 9 dieną

2018.10.09

Programos „vinimi“ taps „Pixel 3“ išmanieji telefonai, tačiau taip pat turėtų būti pristatoma ir daug kitų naujų produktų.

Tradicinis rudens pristatymas Niujorke prasidės rytoj. Reikėtų atkreipti dėmesį į naujus įmonės įrenginius. Be firminių išmaniųjų telefonų, gali būti pristatyta pirmoji „Chrome“ OS pagrindu veikianti planšetė, įrenginiai išmaniems namams ir keletas priedų, aksesuarų. Taigi, apie viską iš eilės.

„Pixel 3“ ir „Pixel 3 XL“

Išlaikyti intrigos apie trečios kartos kompanijos išmanųjį telefoną – nepavyko. Daugeliui žurnalistų „Pixel 3 XL“ pavyzdžius pavyko parodyti prieš kelias savaites. Jų autentiškumą vėliau patvirtino daugybė kitų nutekėjimų.

Panašu, kad „Pixel 3 XL“ turės 6,3 colių QHD ekraną, „Snapdragon 845“ procesorių, 4 GB operatyviosios ir 64 arba 128 GB įmontuotos atminties. Baterijos talpa – 3 430 mAh. Įrenginys turės greito ir bevielio įkrovimo palaikymą. Pagrindinė išmaniojo telefono kamera bus viena – 12,2 megapikselių. Dviguba priekinė turės 8 MP jutiklius. 

Išmanusis telefonas palaikys „Active Edge“ technologiją, kuri leis bendrauti su „Android“ OS. Tai visiškas „Edge Sense“ technologijos analogas, paveldėtas iš „HTC“. Jei tikėti viena Kanados mažmenininkų informacija, „Pixel 3 XL“ kainuos nuo 870 JAV dolerių (apie 755 €) už 64 GB versiją. 

„Pixel 3“, kuris bus kompaktiškesnis, kainuos 100 JAV dolerių (apie 87 €) mažiau. Jis turės 5,5 colių ekraną su FHD + skiriamąja geba ir 2 915 mAh talpos bateriją. Kitais parametrais jis turėtų būti identiškas „XL“ versijai.

„Pixel“ priedai ir aksesuarai

 

Belaidžiui naujų įrenginių įkrovimui bus išleistas specialus „Pixel Stand“ įkroviklis, palaikantis 9V 2A ir 5V 3A režimus. Bazė turi būti prijungta prie tinklo, naudojant tvarkingai paslėptą USB Type – C kabelį. 

Taip pat numatoma išleisti naujos kartos belaides „Pixel Buds“ ausines. Jos turės „Google“ firminio balso padėjėjo palaikymą ir kompaktišką įkrovimo dėklą. Gali būti, kad ausinės tarpusavyje neturės jungiamojo kabelio, todėl jos galės būti alternatyva „Apple AirPods“ ausinėms.

„Google Home Hub“

Išmaniųjų namų prietaisų asortimentą papildys pakankamai didelis garsiakalbis su septynių colių ekranu. „Home Hub“ sukurtas siekiant supaprastinti sąveiką su balso asistentu ir kitais susijusiais išmaniaisiais įrenginiais. 

Prietaisas, pagal pareikalavimą, galės parodyti nuotraukas, vaizdus iš namų kamerų ir vykdyti daugelį kitų komandų, kurias „Google“ padėjėjas gali atpažinti. Toks valdymo centras turėtų kainuoti tik 149 USD (apie 130 €).

„Chromecast 3“

Naujas „Chromecast“ modelis ne tik sugebėjo sužibėti nuotraukoje, bet ir pasirodė vienoje „Best Buy“ parduotuvėje. Šis įrenginys nebuvo parduodamas, tačiau kai kuriems vartotojams pavyko pamatyti jį iš arčiau.

„Chromecast 3“ korpusas išliks apvalus, bet dabar paviršius bus matinis. Priekyje esantis „Chrome“ logotipas užleis vietą firminiam „G“ ženklui. Remiantis gandais, įrenginys turi pilną „Bluetooth“ modulį ir 5 GHz „Wi-Fi“ palaikymą. Kai kuriose šalyse prietaisas bus parduodamas kartu su „Smart TV kit“, kur į komplektą taip pat įeis „Google Homi Mini“.

„Pixel Slate“

Be to, pristatyme „Google“ planuoja parodyti pirmąją „Chrome“ OS veikiančią planšetę, kurios naujausieji vaizdai pasirodė tik prieš kelias dienas. Modelis, pavadintas „Pixel Slate“ turės labai ploną korpusą, rašymo priemonę „Stylus“, taip pat neįprastą pridedamą klaviatūrą.

Turime informacijos, kad „Pixel Slate“ turės labai galingą vidų ir netgi galės dirbti „Windows“ sistemoje. Šiuos ir kitus gandus apie naujus „Google“ produktus galėsime patvirtinti ar paneigti spalio 9 d., kai bus atskleistos visos paslaptys.