Viskas, ką reikia žinoti apie oficialiai pristatytą „Samsung Galaxy Watch“

2018.08.10

„Samsung“ vakar pristatė „Galaxy Note 9“, galingiausią „Note“ serijos telefoną. Nors prietaisas atrodo daug žadantis, jo dizainas yra gana panašus į praeitų metų „Galaxy Note 8“. Be šio įrenginio, „Samsung“ taip pat pristatė ir kitų unikalių produktų.

„Samsung“ renginyje pristatė „Galaxy Watch“

Jei nematėte kompanijos renginio, supažindinsime, kad yra du „Galaxy Watch“ modeliai: 46 mm sidabrinis ir 42 mm juodas bei auksinis. „Samsung Galaxy Watch“ 46 mm versija palaiko 3G/LTE ryšį, o 42 mm modelis palaiko„Bluetooth“. Laikrodis pagamintas taip, kad palaikytų belaidžio krovimo funkciją, ko nesulaukėme „Gear“ laikrodžių serijoje.

 

Ekranas ir kitos ypatybės

Du modeliai turi skirtingus ekrano dydžius. 46 mm modelis naudoja 1.3 colių Super AMOLED ekraną ir 472 mAh bateriją, o 42 mm modelis turi 1.2 colių Super AMOLED ekraną su 270 mAh baterija. Plokštę apsaugo „Gorilla DX+“ stiklas. Laikrodis turi 5ATM ir IP68 atsparumo vandeniui sertifikatus.

 

Pasak kompanijos, „Samsung Galaxy Watch“ tarnaus kelias dienas po pilno įkrovimo. „Galaxy Watch“ turi širdies ritmo monitorių, kuris buvo papildytas keliomis funkcijomis. Laikrodis taip pat gali fiksuoti miego kokybę.
 

Galingumas ir našumas
 

Prietaisas naudoja „Samsung Tizen OS 4.0“ operacinę sistemą ir yra varomas „Exynos 9110“ dviejų branduolių 1.15 GHz procesoriumi. Prietaisas turi daug jutiklių, kaip širdies ritmo monitorių, akcelerometrą, giroskopą, aplinkos šviesumo jutiklį ir barometrą. LTE modelis turi 1.15 GB RAM ir 4 GB vidinės atminties, o „Bluetooth“ modelis naudoja 768 MB RAM su tiek pat vidinės atminties.


 

Kaina ir prieinamumas
 

„Samsung Galaxy Watch“ 42 mm modelis pasirodys rugpjūčio 24 dieną Jungtinėse Valstijose, rugpjūčio 31 dieną Pietų Korėjoje. Kitos valstybės laikrodžio sulauks rugsėjo 14 dieną. LTE modelio nebus galima įsigyti dar bent kelis mėnesius. 42 mm „Bluetooth“ modelis kainuos 287€, o didesnis 46 mm LTE modelis bus parduodamas už 305€.