Pristatome apyrankę, apsaugančią nuo uodų ir musių

2018.07.26

Tai veiksmingiausi eteriniai aliejai ir ultragarso technologija viename įrenginyje. Vasaros sezono metu ypač aktuali yra nepasotinamų uodų ir muselių problema.

 Gelbėtis nuo jų puolimo galima naudojant įvairius aerozolius, tačiau nuolat purkšti kvapus ant kūno – ne pats tinkamiausias sprendimas, o ir nauda toli gražu ne visada pasiekiama. Siūlome jums praktišką sprendimą – apyrankę „Bandito“.

Šis miniatiūrinis priedas savyje iš karto sujungia du uodų atstumimo būdus. Pirma, tai yra labai veiksmingas repelentas. Apyrankės korpuse yra įmontuotos specialios juostelės, kurios, kai apyrankė veikia pradeda skleisti kvapą. Jis vos juntamas žmonėms, bet labai nemalonus vabzdžiams. Repelento sudėtis yra visiškai natūrali: ją sudaro citrinmedžio aliejus, citrinžolės ir pipirmėtės. 

Antra, galingas ultragarsas papildo šį augalų mišinį ir be išorinės pagalbos sugeba atbaidyti uodus. 

Specialias juosteles ir kvapų mišinį turite keisti kas dvi savaites. Keičiama baterija užtikrins maždaug 500 valandų prietaiso veikimo trukmę – tai maždaug 5 su puse valandos kasdienio naudojimo 90 dienų. 

Apyrankę „Bandito“ galima dėvėti ant riešo ar ant drabužių, naudojant kaip paprastą segtuką. Ji veikia labai tyliai – nedidelis garsas bus girdimas tik patalpoje, kur bus tylu. 

Tai yra gana patikimas aparatas nuo uodų už priimtiną kainą.

Užsisakant apsaugines apyrankes per „Indiegogo“, jos kainuos tik 29 dolerius (25 €). Kiekvieną sezoną, kad apyrankė veiktų reikės nusipirkti taip vadinamąjį papildomą komplektą, kuriame yra papildoma baterija ir 12 atbaidančiųjų juostelių.

Kiekvienas, kuris perka „Bandito“ prisideda prie kovos su maliarija Afrikoje. Už kiekvieną parduotą apyrankę, kūrėjai įsipareigoja paaukoti dalį pinigų į „Malaria No More“ fondą, kuris skirtas kovai su šia baisia liga, kuri perduodama per uodų įkandimus.