6.9 colių „Honor Note 10“ pasirodys liepos 31 dieną

2018.07.20

Praėjo du metai nuo „Honor Note 8“ pasirodymo, tad jo įpėdinis labai vėluoja. „Honor Note 10“ pasirodymo laukti verta. Sprendžiant iš pavadinimo, „Honor Note 10“ bus didelis telefonas ir dėl jo dydžio sulauksime akivaizdžių privalumų. Manoma, kad įrenginys bus pristatytas konferencijoje, kuri vyks Beidžinge, liepos 31 dieną.


Pranešama, kad „Honor Note 10“ turės geresnes dirbtinio intelekto galimybes ir vaizdo plokštės turbo palaikymą.

Pasak „Honor“ prezidento Zhao Ming, kompanija su „Note 10“ dirbo dvejus metus. 
Manoma, kad „Honor Note 10“ suteiks geresnę vaizdo žaidimų patirtį, didesnio ekrano ir geresnių dirbtinio intelekto galimybių dėka. Prie viso to prisidės ir telefono čipsetas, tačiau, deja, tai nebus „Kirin 980“.

Remiantis kai kuriomis paviešintomis „Honor Note 10“ nuotraukomis, telefonas turės 6.9 colių ekraną, o jo storis sieks 13.9 mm. Kiti šaltiniai taip pat praneša, kad „Honor Note 10“ turės 6.9 colių QHD+ ekraną su plonais rėmeliais viršuje ir dar plonesniais šonuose.

Telefonas bus varomas „Kirin 970“ čipsetu, kuris turi savo nervinį procesorių (NPU). Prietaisas turės dvigubą galinę kamerą (16 MP + 24 MP) ir 24 MP priekinę kamerą. Telefonas naudos 6 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties ir, galbūt, netgi sulauksime 8 GB RAM modelio. Manoma, kad telefonas naudos „Android 8.1 Oreo“ operacinę sistemą su naujausia „EMUI“ versija.

Vėliau bus surengtas telefono pasaulinio pristatymo renginys, kuris turėtų vykti Berlyne rugpjūčio 30 dieną.