Paviešintos sudužusio „Samsung Galaxy Note 9“ nuotraukos

2018.07.18

Po daugybės gandų bei pranešimų, „Samsung Galaxy Note 9“ pagaliau buvo paviešintas visu gražumu. Šiemet „Samsung“ vėl neskubės su prietaisu, kadangi „Note“ serija yra stiprinama po nelaimingų nutikimų su „Galaxy Note 7“ baterija.

Paviešintos dvi „Samsung Galaxy Note 9“ nuotraukos parodo, kad prietaisas išlaikys panašų dizainą, kaip jo pirmtakas.

Apibendrinus visus gandus apie „Note 9“, galime pasakyti, kad „Samsung“ šiais metais daugiau dėmesio skirs funkcionalumui ir vidiniam dizainui. Korėjos gigantai įsivažiavo vasario mėnesį, kai pristatė įspūdingų pagerinimų sulaukusius „Galaxy S9“ ir „Galaxy S9 Plus“. „Samsung“ pirmą kartą panaudojo kintamos diafragmos galines kameras. Šią funkciją turės ir „Galaxy Note 9“. Kompanija pakeis galinio pirštų antspaudų skaitytuvo vietą, norėdami pagerinti funkcionalumą ir pakeisti vidinių komponentų vietą. 

Šiandien buvo paviešintos pirmosios „Samsung Galaxy Note 9“ nuotraukos, kurios patvirtina šias ir kitas detales.

 

Kaip matote, „Samsung Galaxy Note 9“ turės dvigubą galinę kamerą, o pirštų antspaudų skaitytuvas bus po ja. Panašu, kad prietaiso priekinių jutiklių išsidėstymas nepakito, kadangi rainelių skaitytuvas, priekinė kamera ir kitos dalys yra tose pačiose pozicijose. Kompaniją slegia spaudimas, kadangi neįgyvendinus žadėtų atnaujinimų „S-Pen“ rašikliui, prietaisas nesulauks didelio susidomėjimo.

Kalbant apie „S-Pen“, šaltiniai mano, kad aksesuaras turės galimybę kontroliuoti telefoną nuotoliniu būdu. Rašikliu taip pat bus siekiama patenkinti biurų darbuotojus, kadangi manoma, jog juo bus galima naudotis, kaip rodomąja lazdele. Manoma, kad „Note 9“ turės didžiulį 512 GB vidinės atminties variantą ir 8 GB RAM. Patikimi šaltiniai taip pat tikina, kad baterijos talpa sieks 4000 mAh. 

Paviešintose nuotraukose matyti, kad telefono ekranas yra sudužęs. Deja, šaltinis nepateikė jokios informacijos apie šį incidentą.