Paviešintos penkios „Samsung Galaxy Note 9“ rašiklio „S-Pen“ funkcijos, kurias reikia žinoti

2018.07.03

Pastaruoju metu pasirodė nemažai gandų apie „Samsung Galaxy Note 9“ didžiausią atnaujinimą. „Note 9“ turės drastiškai pakeistą „S-Pen“, kadangi „Samsung“ šiam aksesuarui suteiks puikesnį funkcionalumą.


Po to kai „IceUniverse“ savo „Twitter“ paskyroje paviešino kai kurias detales apie „S-Pen“, Korėjos leidinys „ETNews“ paviešino dar daugiau funkcijų, ypač tų, kurios yra aktualios verslininkams. Taigi, jeigu jus domina „S-Pen“ atnaujinimai „Galaxy Note 9“ telefone, šis straipsnis kaip tik jums.


Korėjos industrijos šaltiniai akcentuoja dar daugiau svarbių „Galaxy Note 9“ rašiklio funkcijų.

Ankstesnis „IceUniverse“ pranešimas apie tikėtinas „S-Pen“ funkcijas sulaukė didelio dėmesio. Tariamos funkcijos apibūdina rašiklį, kaip atskirą aksesuarą, kuriuo siekiama pagerinti vartotojų galimybes naudotis „Note 9“.

Antrasis šaltinis pasidalino išsamesnėmis detalėmis apie „Note 9“ rašiklį vos per vieną dieną. Pirmasis šaltinis neužsiminė apie pirminę „S-Pen“ paskirtį, t.y. funkcijas verslininkams. Tai buvo pataisyta „ETNews“ pranešime, kuriame akcentuojamos būtent verslininkų kategorijos funkcijos.

5 tariamai kuriamos „Samsung Galaxy Note 9“ rašiklio funkcijos.

1) Rašiklį bus galima naudoti, kaip rodomąją lazdelę.

Viena iš „S-Pen“ funkcijų, kuri aktuali profesionalams, ypač tiems, kurie dažnai atlieka pristatymus, yra lazerinė rodomoji lazdelė. Tai, be abejonės, bus pravarti funkcija daugumai vartotojų.

2) Rašiklis galės patvirtinti skaitmeninius parašus.

Dar viena „Note 9“ rašiklio funkcija, kuri svarbi verslininkams, yra galimybė kaupti ir patvirtinti skaitmeninius parašus. Ši funkcija užtikrins, kad pakaks tik vieno paspaudimo, kad išsiųstumėte patvirtintus ir autentiškus dokumentus tiesiai iš savo telefono.

3) Rašiklis galės fotografuoti nuotoliniu būdu.

Viena iš funkcijų, apie kurią užsiminė „IceUniverse“ savo pranešime, yra „S-Pen“ galimybė fotografuoti nuotoliniu būdu kontroliuojant laikmatį. „ETNews“ taip pat užsiminė apie fotografavimą ir patvirtina, kad „Galaxy Note 9“ galės fotografuoti, naudojant „S-Pen“.

4) Rašiklis galės kontroliuoti muzikos atkūrimą.

Tai dar viena funkcija, kuria pasidalino žinomas patarėjas ir kurią patvirtino „ETNews“. Jei tai tiesa, tuomet galėsite palikti savo „Note 9“ prijungtą prie kolonėlės ir muziką kontroliuoti su „S-Pen“. Žinoma, neaišku koks bus maksimalus nuotolis.

5) Rašiklis turės daugiau nuotolinių funkcijų.

„ETNews“ paminėjo, kad tai nėra visos „S-Pen“ funkcijos, kadangi juo nuotoliniu būdu bus galima kontroliuoti „Note 9“. Ši maža detalė suteikia daug galimybių ir užtikrina, kad „Note 9“ ir jo rašiklis sulauks dar daugiau dėmesio.