Naujuosius „Xiaomi“ sportinius batelius galima skalbti skalbimo mašinoje

2018.06.11

„Mi Smart Sneakers 2“ yra stilingesni ir patikimesni nei ankstesnieji modeliai, tačiau kaina išliko nepakitusi.

„Xiaomi Company“ oficialiai pristatė „Mi Smart Sneakers 27“, kuriuos galima vadinti „Light Weight Sneakers“ modelio analogine versija. Naujovė gaminama naudojant „Uni-Molding“ technologiją, kuri užtikrina sportiniuose bateliuose patikimą penkių skirtingų sluoksnių ir medžiagų tipų derinį.

Tarp sluoksnių – plona presuota poliuretano plėvelė, kuri leidžia išlaikyti avalynės formą. Visa viršutinė dalis pagaminta iš patvaraus, besiūlio, stambaus mezgimo audinio, kuris nebijo drėgmės ir temperatūros pokyčių, todėl „Mi Smart Sneakers 2“ galima skalbti skalbimo mašinoje.

Išsaugoti tradiciškai standūs avalynės šonai, kurie užtikrina viso pagrindo stiprumą. Dabar jie taip pat yra sustiprinti lanksčiu plastiko intarpu apatinėje dalyje. Vidinis vidpadis pagamintas naudojant „Dow Chemical“ technologiją, o tai ženkliai padidina pado elastingumą ir sumažina deformacijos tikimybę.

Oficialioje gamintojo svetainėje nėra informacijos apie sportinių batelių išmanųjį vidų. Tačiau naujovė pasirodė, kaip „Smart“ linijos gaminys, taigi viduje tikrai yra tokia pati mikroschema kaip ir ankstesniame sportbačių modelyje. 

„Mi Smart Sneakers 2“ yra penkių stilingų spalvų, įskaitant baltos ir oranžinės spalvos moterims (nuo 36 iki 39 dydžio). Vyriška avalyne – juoda, juoda ir balta, balta ir mėlyna, dydžiai nuo 39 iki 46. Nepriklausomai nuo spalvos jie kainuoja 199 juanius (apie 26 €). Pardavimai prasidės birželio 11 d.