Tikėtina, kad iPad Pro su Face ID funkcija debiutuos WWDC 2018 konferencijoje

2018.03.08

Apple iPad Pro su Face ID funkcija pasirodymas yra karštos naujienos visiems Apple fanams. Prietaisas buvo dažnas svečias gandų pasaulyje, o šiandien pasirodė naujienos apie apytikrį įrenginio pasirodymo laikotarpį. Remiantis naujausiais pranešimais, naujasis iPad Pro su Face ID funkcija turėtų pasirodyti antrajame šių metų ketvirtyje.
 Jeigu kalbos apie pasirodymo datą yra tikslios, prietaisą turėtume išvysti Worldwide Developers konferencijoje.

Apple atnaujintą iPad Pro planuoja pristatyti birželio mėnesį WWDC 2018 konferencijoje

Apple WWDC 2018 paroda turėtų įvykti McEnery konvencijos centre, kuris randasi San Chozė, Kalifornijoje. Manoma, kad renginys vyks birželio 4-8 dienomis. Tai būtų ne pirmas kartas, kai Apple pristatytų savo produktą WWDC renginyje. Praeitais metais kompanija toje pačioje parodoje pristatė dabartinį iPad Pro modelį.
Šiuo pranešimu pasidalino Rosenblatt Securities analitikas, Jun Zhang, kuris tikisi, kad pasirodysiantis iPad modelis turės plonesnius rėmelius be Home mygtuko. Naujo dizaino iPad Pro taip pat turės dvi versijas: 10.5 colių iPad Pro modelį bei 12.9 colių.
 
KGI Securities atstovas, Ming-Chi Kuo, taip pat užsiminė, kad atnaujinti iPad Pro modeliai pasirodys 2018 metais. Bloomberg atstovas, Mark Gurman, buvo šiek tiek konkretesnis, sakydamas, kad naujieji modeliai bus pristatyti šiek tiek daugiau nei praėjus metams po dabartinių modelių pasirodymo. Su šiais pranešimais tampa aišku, kad įrenginys bus pristatytas birželio mėnesį WWDC 2018 konferencijoje.
 
Atnaujinti iPad Pro modeliai su Face ID turės žymiai daugiau funkcijų ir bus netgi dar labiau galingesni už dabartinės generacijos iPad modelius.